sreda, 16 oktobra, 2024

To se je zgodilo, ko je Jan Plestenjak poklical tega znanega slovenskega glasbenika

Znani slovenski glasbenik je razkril, da je sredi noči dobil klic Jana Plestenjaka. Kaj se je dogajalo?

Dve legendi slovenske glasbene scene, Jan Plestenjak in Miran Rudan, sta sklenila, da združita moči in skupaj posnameta duet, pesem A si a nisi.

Jan Plestenjak in Miran Rudan sta združila moči. (foto: 24ur.com/posnetek zaslona)

Kot sta razkrila za POP IN, se poznata že vrsto let. “Bil sem na ‘špilu’, ob pol enih ponoči pa me kliče neznana številka. Klical me je Jan in rekel, da ima nekaj zaradi česar se moreva videti. To je bilo malo pred novim letom, dobila pa sva se januarja,” je o povabilu k sodelovanju razkril Rudan.

Plestenjak je dejal, da je najprej pesem napisal, nato pa ugotovil, da bi bila lahko duet. “Imel sem željo z Miranom že dolgo časa posneti en duet,” je povedal Plestenjak in dodal, da je bil Rudan takoj za. “Tukaj je pa meni dal kompliment, saj pesmi še niti slišal ni,” je dodal.

Pesem govori o tem problemu, ki se je zgodil z družbenimi omrežji, ko se vsiljujejo neka idiotska merila, kaj je prav in kaj ne, kaj je lepo in kaj ne. Zdi se mi, da so predvsem mladi še bolj obremenjeni v svojih trenutkih ranljivosti,” je o novi pesmi razkril Plestenjak, povedala sta tudi, da snemata tudi videospot.

Zadnji članki

Ne spreglejte