torek, 23 julija, 2024

To, kar je doživela nevesta, se v šovu Poroka na prvi pogled še ni zgodilo

Nevesta je bila ob tem, kar je doživela v prvih dneh eksperimenta zagotovo vsa iz sebe …

V letošnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled sta se poročila Sara in Marko. Par si je bil na prvi pogled všeč, a se je že na prvo poročno noč malce zalomilo.

Sara je spala na neudobnem počivalniku. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Sara je bila prepričana, da bo v miru lahko spala v spalnici, medtem ko bo Marko na kavču. A, ko so naslednjega jutra v njuno hotelsko sobo prišle kamere, je bilo videti, da temu ni bilo tako.

Marko se je pohvalil, da je spal v postelji. “Na prvo poročno noč sem spal v svoji sobi,” je Marko zmagoslavno povedal. Na drugi strani pa je produkciji kislo zaupala Sara: “Danes nisem prav dobro spala.”

Kot so razkrile kamere, je spala na neudobnem počivalniku, še vedno oblečena v poročno obleko.

“Jaz sem bila tista, ki ni hotela spati v isti postelji kot on, je on prišel z idejo, da zakaj bi pa moral on spati drugje, če njemu to ni ovira,” je pojasnila Sara.

Sara je bila slabe volje. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“In ker se ne morem z njim kregati, sem se vdala in šla spat na svoje,” je s kislim nasmeškom pojasnila, kaj se je dogajalo na prvo poročno noč.

Zaradi tega, ker je Sara noč prespala neudobno, je bila naslednjega dne tudi na letalu nekoliko slabše volje, kar je opazil Marko.

Zadnji članki

Ne spreglejte