četrtek, 25 julija, 2024

Strokovnjakinja eksperimenta zavrnila moškega. Njegov odziv vas bo pustil odprtih ust

Strokovnjakinja šova Poroka na prvi pogled je razkrila, kaj je doživela. Tudi vas bo šokiralo …

V letošnjem eksperimentu Poroka na prvi pogled je med strokovnjaki tudi publicistka Sonja Javornik. Skupaj s strokovnjakinjo Špelo Gornik in strokovnjakom Timotejem Strnadom svetuje parom.

špela sonja
Strokovnjakinji Sonja Javornik in Špela Gornik. (foto: osebni arhiv)

Mnogi gledalci so opazili, da so se letos strokovnjaki bolj poglobili v odnose, ki jih ustvarjajo pari, skušajo jim pomagati, da razumejo, zakaj prihaja do različnih občutij, pomagajo jim razumeti, da je vse to šola učenja.

Kot javne osebe pa so strokovnjaki sedaj še bolj na očeh javnosti, mnogi jim pošiljajo tudi prošnja za prijateljstva na družbenih omrežjih. Med njimi pa so tudi taki, ki jim pišejo zasebna sporočila.

Kot je na družbenem omrežju razkrila Javornikova, prejema veliko zasebnih sporočil, izpostavila pa je primer, ki je mnoge zelo presenetil.

Sporočilo neznanega moškega

“Pred nekaj dnevi mi je začel v msg pisati nek moški. Dajal je komplimente, me pozdravljal zjutraj in zvečer. Nič neprijaznega, res ne. Ampak ker imam zaradi svojega dela opravka že tako res veliko komunikacije tako na družbenih medijih kot po mailu, sms, pa tudi v živo, mi je to zelo zelo odveč. Tudi tokrat sem parkrat napisala hvala, pa da mi ni do spoznavanja partnerjev, pa da nimam časa za klepet … malo prej sem napisala, da res ne potrebujem komplimentov, da hvala, ampak ni treba,” je zapisala Javornikova.

“In kaj dobim nazaj: da je vedel, da sem samovšečna. Tip, ki mi je nekaj dni pisal, kako sem krasna in oh in sploh, je očitno ves ta čas vedel, da sem samovšečna. No, vsekakor je bolj prijazen kot mnogi prej, ki so me ob prijazni prošnji, da pač ne pišejo (toliko), napadli, češ da sem grda, grozna, ogabna … Evo, to delajo družbeni mediji! V skrajnosti gremo.. Jaz nisem niti popolna, niti čisto grozna – imam dobre in slabe lastnosti – kot mi vsi!” je pojasnila.

Odzvali so se številni, ki menijo, da si mnogi preko družbenih omrežij upajo zapisati veliko več, kot bi si upali nekomu povedati v obraz.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte