ponedeljek, 15 julija, 2024

Špela Grošelj razkrila resnico: To, kar prihaja, bo mnoge šokiralo

Špela Grošelj je s svojo resnico mnoge zelo šokirala. Razkrila je, kaj se bo dogajalo …

Glasbenica Špela Grošelj, ki vodi komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, je razkrila resnico o eksperimentu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala v Instagram zgodbi, komentatorji vidijo nekaj delov vnaprej, torej pred ostalimi gledalci. Zato že vedo, kaj se bo dogajalo v prihodnje.

Špela Grošelj (foto: Instagram zgodba/Špela Grošelj)

“Vsi tisti, ki gledate Poroko na prvi pogled … omg! Ni nobena skrivnost, da mi vidimo oddaje prej kot vi in to, kar prihaja je …,” je začela Grošljeva, nato pa nadaljevala: “Ne vem. A veste, na momente sem se tudi jaz vprašala, ali imajo oni kakšen scenarij in ali je to sploh možno.”

V nadaljevanju je razložila, da je poklicala osebo iz produkcije in jo vprašala, če se je to, kar se bo zgodilo, dogajalo po scenariju, a ji je ta zatrdila, da ne.

“Iz vidika strokovnjakov moram reči, da je to pravzaprav ogledalo naše družbe in naših ne-vrednot, če lahko tako rečem,” je dejala Grošljeva. Dodala je, da ji je žal, da prihaja tudi v eksperimentu do tega, kar bo vidno v prihodnjih oddajah.

Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled (foto: Planet TV)

“Pa vendarle, iz vidika gledalca pa moram reči, da je zelo zanimivo,” je dodala. Dodala pa tudi, da če bi kamere snemale njeno reakcijo ob gledanju, bi posnele veliko šokov.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte