sreda, 24 julija, 2024

Slovenija ima talent: Špela s harmoniko na noge spravila občinstvo

Harmonikarica Špela Šemrl je za mnoge že zmagovalka šova Slovenija ima talent. Je tudi vaša favoritka?

Včeraj se je odvila še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent. Kot zadnja je na oder stopila harmonikarica Špela Šemrl in s svojim igranjem na harmoniko navdušila tako žirante kot tudi občinstvo v studiu, ti so jo po končanem nastopu nagradili s stoječimi ovacijami.

Špela je v polfinalni oddaji navdušila. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Preden je stopila na polfinalni oder, je dejala: »”ivčna še nisem, je pa res, da komaj čakam, ker na temu odru je top! Polno adrenalina in res komaj čakam, da stopim spet gor.”

Špela je dodala, da bo na nastopu dala sebe, dala bo svoja čustva. “Slišali boste mojo glasbo in če mi uspe, bom korak bližje moji novi harmoniki.”

Žiranti in občinstvo navdušeno nad nastopom

Špela je ponovno na noge dvignila vse v studiu POP TV. Občinstvo ji je po nastopu namenilo stoječe ovacije, žirant Andrej Škufca je dejal: “Špela, ti nisi moj zlati gumb, ti si najin zlati gumb.” Špeli sta zlati gumb namreč podelila Lado Bizovičar in Andrej skupaj.

Škufca je nadaljeval: “Ti si fenomenalna kot osebnost. Fenomenalno igraš, perfektna harmonikarica. Jaz mislim, da boš zmagala in da si kupiš novo harmoniko.”

Špela se je uvrstila v finale šova Slovenija ima talent. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Lado je dodal: “Ti si slovenski super heroj. Ti si gasilka, bodoča zdravnica, harmoniko igraš, samo še pastirica ali pa Kekec nisi. /…/ Ti si recept za zmago!”

Nad njenim nastopom so bili navdušeni tudi gledalci, saj je ob koncu glasovanja prejela največ glasov in se uvrstila v finalno oddajo šova Slovenija ima talent.

Zadnji članki

Ne spreglejte