torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Ti prizori v seriji niso bili prikazani (navdušeni boste)

Poglejte si prizore, ki jih v seriji Skrito v raju niso prikazali. Nad njimi boste zagotovo zelo navdušeni …

Prva sezona zelo priljubljene slovenske serije Skrito v raju se je zaključila. Gledalci so težko čakali zadnji del, a ni prinesel vseh odgovorov. Marsikatero vprašanje je ostalo neodgovorjeno, svoj epilog pa bo dobilo v drugi sezoni, ki na POP TV prihaja že zelo kmalu.

skrito v raju
Prihaja druga sezona serije Skrito v raju … (foto: POP TV)

Kot so razkrili na POP TV, še ni znan točen datum, kdaj se bo začela predvajati druga sezona, je pa ta že posneta. Razkrili so, da ima tako kot prva, tudi druga 75 delov.

Igralci so uspeha veseli

Igralska ekipa, ki je zaigrala v seriji Skrito v raju, je navdušena nad odzivnostjo gledalcev. Po podatkih POP TV si je prvo sezono serije v povprečju ogledalo 39 odstotkov gledalcev, ki so v tistem času gledali televizijske vsebine v živo in z zamikom. Na Voyo pa so za priljubljeno serijo Skrito v raju zabeležili več kot devet milijonov ogledov.

Kot zanimivost so razkrili, da so takšni pleteni in kvačkani topi, kot jih je v seriji nosila igralka Gaja Filač, ki je igrala Laro, postali pravi modni hit med gledalkami.

Gledalci z zanimanjem spremljajo vse o seriji

Kljub temu, da je prva sezona serije že končana, pa gledalci še vedno z veseljem pogledajo in preberejo zanimivosti, ki se nanašajo nanjo. Razveseljujejo jih tudi igralci, ki preko družbenih omrežij objavljajo fotografije in posnetke iz zakulisja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Tako so še nikoli videne posnetke in fotografije objavili igralec Matej Zemljič, igralka Zala Djuric in Melani Mekicar. Oboževalci pa so nad objavami navdušeni.

Djuriceva je poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je potekalo snemanje, objavila verz iz uvodne skladbe Skrito v raju, ki jo poje glasbenik Luka Basi. Njena objava je na Instagramu prejela več kot tisoč všečkov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melani Mekicar (@melanimekicar)

Mekicarjeva je objavila nekaj fotografij iz zakulisja in poleg zapisala, da je bilo zanjo poletje, ko so snemali serijo Skrito v raju, najlepše do sedaj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte