ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Ta igralka javno razkrila številne podrobnosti serije

Znana Slovenka, ki igra v seriji Skrito v raju, je razveselila številne. Razkrila je namreč kar nekaj podrobnosti iz serije …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi televizijska voditeljica Melani Mekicar. Mekicarjeva je mnogim znana po vodenju zabavne oddaje V petek zvečer, ki je bila na RTV Slovenija.

@itisimelani Kdo gleda Skrito v raju?☀️ #grwm #skritovraju #vpetekzvečer #ema #eurovision #actress #tvhost #radioantena #radiohost ♬ original sound – Melani

Sedaj pa je na svojem Tiktoku s številnimi spletnimi prijatelji delila kar nekaj zanimivosti serije Skrito v raju, v kateri je zaigrala.

Najprej je pojasnila, da je bila dolgo časa prepričana, da se bo ukvarjala s plesom, sedaj pa jo vse bolj vleče v igro. Nato pa je pojasnila, da so jo zagotovo že opazili v seriji, kjer igra Nino, najboljšo prijateljico Lare. Laro igra znana slovenska igralka Gaja Filač.

“Mogoče ste me že videli, ampak zaenkrat ste me videli preko video klicev, zelo kmalu pa pridem tudi v kamp,” je povedala in s tem razkrila, da kmalu prihaja v kamp.

“Snemanje Skrito v raju je bila ena izmed najboljših možnih izkušenj. Snemali smo na morju, snemali smo dve poletji in dve pomladi,” je razkrila še eno zanimivo podrobnost. Serija Skrito v raju se je torej snemala kar dve leti.

Melani Mekicar in Gaja Filač v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V nadaljevanju je Mekicarjeva razkrila tudi, da zelo rada kvačka. “Resno razmišljam, da bi začela prodajati svoje kvačkane stvari,” je povedala.

Odgovorila pa tudi na vprašanje oboževalke, ki jo je zanimalo, ali so morda topi, ki jih Lara nosi v seriji Skrito v raju, njeno delo. “Haha, to pa žal ne,” je odgovorila Mekicarjeva.

Zadnji članki

Ne spreglejte