torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Kaj se skriva za Larino burno reakcijo?

Ste opazili, kako burno se je odzvala Lara, ko je izvedela, da sta imela njena teta Nada in David afero? Kaj se skriva v ozadju?

Lara in Mark sta k Larini mami Jani odšla na kosilo. Tam pa se je razvila burna debata o aferi Nade in Davida.

lara mark jana
Lara je bila ogorčena nad novico o Nadi in Davidu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Lara je zelo burno reagirala, dejala je, da je to zanjo varanje. Mark in njena mati sta jo poskušala pomiriti, da je ozadje drugačno in da David ni varal Julije.

Med pogovorom Jane in Marka o tem, da bo šel Mark na terapijo k Jani, nato pa bosta z Laro odšla v kamp, je Lara dejala: “A sem jaz res edini človek tukaj, ki se ji zdi ta stvar med Nado in Davidom res, res slaba?”

“Pa dobro, Lara, nobene potrebe ni po tako težkih besedah. Pač, Nado in Davida so čustva ujela nepripravljena in čustvom pač ne morem ukazovati, a ne,” jo je poskušala pomiriti njena mati.

“Ne, čustvom res ne moreš ukazovat, lahko se pa odločiš za neke stvari, a ne, mami,” je bila Lara direktna in dodala: “Lahko se odločiš, da se jim boš prepustil, kot da si sam na tem svetu, ali pa se odločiš za to, da jih boš poskušal vsaj malo brzdati, tako kot vsak normalen funkcionalen človek. Ker so stvari, ki so prav in so stvari, ki so narobe! Kar se tiče varanja se sploh ne rabimo pogovarjati, ali je to prav ali narobe.”

Ko ji je Jana poskušala razložiti, kako je v resnici bilo med Nado in Davidom, je bila Lara le še bolj ogorčena. Svoji materi je ogorčeno dejala: “Jana, ves čas si vedela!”

Lara je jezno odšla, Jana pa je Marka vprašala, če tudi on misli, da ga je polomila. Mark je odgovoril, da nima nobene zamere do Davida in Nade. Ona, tako Mark kot tudi Jana sta se spraševala, kaj se dogaja z Laro, da je bila njena reakcija tako burna.

lara mark kosilo
Lara ni odobravala afere med Nado in Davidom. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ste njeno burno reakcijo opazili tudi vi? Kaj se skriva v ozadju? Je Lara tako reagirala, ker ima neprijetne izkušnje iz preteklosti?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte