četrtek, 25 julija, 2024

Skrito v raju: Kaj ima za bregom Renato?

Se je Renato res spremenil? Je sprevidel, da je delal narobe in želi sedaj vse popraviti?

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi igralec Primož Vrhovec. Ta igra lik Renata Stražarja, ki je poročen z Ines.

renato ines skrito v raju
Bo Renato prepričal Ines, da mu da še eno priložnost? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Renato je nekdanji obveščevalni agent in ima svoje podjetje za varnostno svetovanje. Najel ga je Urban Pečnik in sedaj zanj raziskuje in tudi sabotira.

Renato je tako nedavno povzročil, da bi kamp Paradiso skoraj zaprli, saj je pokvaril kanalizacijo, razbil je cev. Pri svojem delu pa je bil nepazljiv, Meri je slišala, da se je z nekom pogovarjal po telefonu in izvedela je, da je bil Renato tisti, ki je sabotiral kamp.

Ko je Renato izvedel, da Meri vse ve, ji je zagrozil, da bo njenemu možu Frenku razkril njeno preteklost. Kljub grožnjam pa se je Meri odločila, da Frenku vse pove.

Renata so nagnali iz kampa, Hrvoje mu je prepovedal vstop. Renato je odšel nazaj v Ljubljano, kjer pa je v stanovanju naletel na Ines. Ta je bila prepričana, da jo bo napodil, a je ni.

Renato ji je dejal, da si želi, da bi rešila zakon, ponudil ji je, da se odpravita po pomoč k terapevtki. Predlagal je Nado Bučar, ki pa je tudi terapevtka Marka, a kateremu je izvedel, da je imel pred leti nesrečo. O tej nesreči ni našel ničesar, izvedel pa je, da hodi na terapije k Bučarjevi.

renato ines pogovor
Bosta Ines in Renato spet skupaj? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ines mu je seveda verjela, da želi rešiti zakon, dejal ji je celo, da želi, da bi si ustvarila družino, kar je Ines še dodatno omehčalo.

Se Renato res želi spremeniti ali je vse skupaj le igra, da bi prišel do podatkov, ki jih ima o Marku terapevtka Bučarjeva?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte