sreda, 24 julija, 2024

Skrito v raju: Je za nesrečo res kriv Mark?

Je Mark res zakrivil hudo nesrečo z vodnim skuterjem ali je v ozadju kaj drugega? Kaj bo storil Edvard?

V priljubljeni seriji Skrito v raju je za mnoge gledalce zelo napeto. Dogodki se počasi odvijajo.

julija edvard
Julija in Edvard se pogovorita. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V zadnjih delih je Mark svoji terapevtki Nadi Bučar priznal, da je pred nekaj leti imel hudo nesrečo. Dejal je, da je z vodnim skuterjem povozil človeka.

Je pa Nadi dejal, da tega človeka ni videl, da se mu le dozdeva, da je s skuterjem trčil ob nekaj. “Dva dni kasneje se je pa začelo govoriti, da je nekdo na Paklenih povozil potapljača,” je Nadi dejal Mark. Povedal je svoji materi Juliji, ki pa mu je dejala, da naj na vse pozabi.

A skrivnost je bila za Marka prehuda, zato je začel obiskovati terapije pri Nadi. Edvard, ki mu je terapije omogočil, ni vedel, zakaj se Mark tako počuti.

To je izvedel šele na soočenju z Bojanom Božičem, ta mu je dejal, da ima posnetek njegovega vnuka. Dejal je, da Mark na posnetku prizna, da je kriv za hudo nesrečo.

Edvard se pogovori z Julijo

Edvard je sklenil, da Juliji pove, kaj se dogaja. “Včeraj sem se dobil z Bojanom in sedaj me izsiljuje s popolnoma bolnimi obtožbami na račun Marka,” je Edvard povedal Juliji.

Ko ji je povedal, za kaj se gre, pa je Julija Edvardu dejala, da je vse res. “Prepričala sem ga, naj na vse pozabi in naj poskuša živeti normalno naprej. Tako kot, da se ni nič zgodilo,” je Julija povedala Edvardu.

“Ja, in potem so na vajah pri travmatologiji dobili utopljenca,” je povezal Edvard, zakaj se je Mark nenadoma tako močno spremenil.

julija edvard
Julija Edvardu razkrije vse o Markovi nesreči. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Julija je Edvardu povedala tudi, da naj bi Mark povozil očeta Lare, svaka Nade Bučar. Zaradi tega je bila tako zaskrbljena, ko je izvedela, da Mark obiskuje terapije ravno pri Nadi.

Bosta Julija in Edvard stopila skupaj in rešila Marka? Je res Mark zakrivil nesrečo?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte