ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Je Julija končno sprevidela, kaj se dogaja ali je vse skupaj le igra?

Bo Julija zaščitila svoja otroka, pomagala kliniki in se pobotala z očetom, ali je vse skupaj le igra, ki jo pretkano igra?

V seriji Skrito v raju eno izmed glavnih vlog igra tudi Sabina Kogovšek. Igra Julijo Steiner, hčerko Edvarda Steinerja.

julija urban
Se Julija Urbana boji? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Julija je mati dveh otrok, Marka in Ele, trenutno je v ločitvenem postopku od svojega moža Davida.

Že od začetka serije je Julija prikazana kot pretkana ženska, ki na skrivaj kuje načrte s poslovnežem Urbanom Pečnikom, katerega šef je Bojan Božič.

Julijin edini cilj na začetku je bil, da se zoperstavi očetu in da zmaga proti njemu. Odkrito je dala vedeti tudi, da ga sovraži.

A vse bolj se dozdeva, da je Julija spoznala, s kom se je zapletla in da Urban ter njegov šef nista nedolžna, pač pa kriminalca, ki bosta šla preko vsega, da dosežeta tisto, kar sta si zadala.

Ker Julija ni izpolnila zahtev Urbana, ji je ta celo zagrozil, da dobro ve, kje sta njena otroka in kaj počneta. Pokazal ji je fotografijo Marka, Julija se je zelo prestrašila.

Zatekla se je k Davidu

Kljub temu, da je z možem Davidom v ločitvenem postopku, pa se je po pomoč in tolažbo zatekla k njemu. Dejala mu je celo, da je edini, na katerega se lahko zanese.

julija david
David želi JUliji pomagati. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

David ji je stal ob strani, jo poslušal in hrabril. Julija mu ni želela povedati, kaj se dogaja, čeprav jo je prosil, naj mu pove, da ji bo lahko pomagal.

Ko so gledalci že skoraj začeli verjeti, da je Julija končno pokazala svoj pravi obraz in da v resnici ni povsem brezsrčna, pa je Davidu zazvonil telefon. Klicala ga je terapevtka Nada in Julija mu je rekla naj gre k njej on, ker je tam pozabila svojo zapestnico.

Ko je David odšel k Nadi, pa je klicala detektiva in mu povedala, da je njen mož ravnokar odšel k Nadi Bučarjevi. Vprašala ga je: “Boste lahko? Odlično!”

Julija se očitno ni premislila glede tega, da bi dokazala, da njen mož ljubimka s svojo terapevtko. Na tak način bi jo lahko spravila ob licenco. Ob tem pa se poraja vprašanje, ali je vse skupaj res le igra Julije? Ali je res popolnoma brezčutna in ji je vseeno za svoje bližnje?

julija skrito v raju
Bo Julija res izvedla svoj načrt? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte