torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Igralca Zala Djuric in Matej Zemljič ujeta skupaj. Kaj sta počela?

Zala Djuric in Matej Zemljič, ki sta igrala v seriji Skrito v raju, sta delila takšno skupinsko fotografijo in mnoge razveselila …

V zelo priljubljeni seriji Skrito v raju je eno izmed glavnih vlog zaigral igralec Matej Zemljič. Igral je Marka Steinerja.

Mark in Mia. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prav tako pa je imela svojo vlogo v prvi sezoni zelo gledane serije tudi igralka Zala Djuric. Ta je igrala Mio, hčerko bogataša Damirja.

Ko sta se Mia in Mark spoznala, se je med njima rodila simpatija. Nekaj časa sta bila skupaj in uživala poletje v kampu Paradiso. Nato pa sta se sporazumno razšla, Mark je priznal, da je zaljubljen v Laro, Mia pa se je poslovila in odšla.

Zemljič je že med predvajanjem serije Skrito v raju preko družbenih omrežij svojim spletnim prijateljem in sledilcem razkril, da se je bilo potrebno naučiti zelo veliko teksta.

Ko so imeli igralci prosto, so se skupaj učili tekst. Kako je bilo to videti, je pokazal Zemljič. V Instagram zgodbi je delil fotografijo, na kateri skupaj z Djuricevo ležita vsak v svoji viseči mreži, v rokah pa imata liste teksta.

skrito v raju
Učenje teksta … (foto: Instagram zgodba/Matej Zemljič)

 “Takole je izgledalo učenje teksta,” je zapisal poleg fotografije, ki so si jo mnogi z zanimanjem ogledali.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte