ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Dino takšnega odziva ni pričakoval (presenečenje je bilo veliko)

Hrvaški igralec Matino Antunović, ki v seriji Skrito v raju igra Dina, je odkrito spregovoril o tem …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju so svoje moči združili slovenski in hrvaški igralci. Med njimi je tudi Matino Antunović, ki v seriji igra Dina, nečaka Hrvoje.

dino in saška
Igralec Matino Antunović (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dino je mlad fant, ki so mu všeč lepa dekleta in zabave. Življenja še ne jemlje resno, vsak dan mu je priložnost za zabavo in veselje.

Vse, dokler ne izve, da bo postal očka. Saška, ki mu je sprva predstavljala bežno avanturo, bo postala mamica in z otrokom se bo za par spremenilo vse …

Igralec takšnega odziva ni pričakoval

Igralci priljubljene serije Skrito v raju so se pred nekaj dnevi srečali s svojimi oboževalci. Na prvem tovrstnem srečanju se je trlo oboževalcev, množica pa je vzklikala: “Dino, Dino, Dino!”

Igralec, ki je zaradi srečanja iz Hrvaške prišel v Ljubljano, je za portal 24ur.com priznal, da takšnega velikega odziva ni pričakoval.

“Presenečen sem. Na Hrvaškem živim v popolnoma drugi realnosti. Tam nimam občutka, koliko je serija priljubljena in ali je sploh priljubljena. Prvo presenečenje, ki sem ga doživel, je bilo, ko sem stopil iz avta v Ljubljani, saj so me takoj prepoznali in nekaj ljudi je začelo klicati za mano ‘Dino, Dino. Dino’ in me prosilo za fotografijo,” je pojasnil za omenjeni portal.

dino frenk
Dino in Frenk (foto: Voyo/posnetek zaslona)

A tudi to se bo zagotovo kmalu spremenilo, saj se priljubljena serija Skrito v raju predvaja tudi na hrvaški RTL. S tem pa bodo hrvaški gledalci spoznali tudi svojega rojaka, ki jih bo z vlogo Dina zagotovo prepričal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte