torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Bosta Saška in Dino postala par?

Bo Dino zaradi tega, ker je Saška noseča, prevzel odgovornost in se z njo poročil?

V seriji Skrito v raju gledalci nestrpno pričakujejo, kaj se bo zgodilo med Saško in Dinom. Saška je izvedela, da je noseča, novico, da bosta postala dedek in babica, sta izvedela tudi njena starša, Meri in Frenk.

hrvoje dino
Hrvoje bo želel, da Dino prevzame odgovornost. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dino, ki je imel Saško le za bežno avanturo, najprej ni želel niti slišati, da bo postal očka, a ga je na realna tla postavila Nina. Dejala mu je, da je čas, da prevzame odgovornost, sama pa spakirala in odšla iz kampa.

Tudi Saškin oče Frenk je sklenil, da bo ukrepal. Videl je, kako je Saška žalostna, ker jo je Dino kljub temu, da bosta dobila otroka, zavračal.

Obiskal je Dinovega strica Hrvoja in mu vse povedal. Hrvoje pa mu je obljubil, da bo poskrbel, da bo Dino prevzel odgovornost.

Dino je želel na skrivaj zapustiti kamp, a ga je Hrvoje še pravi čas videl in zaustavil. “Čas je, da prevzameš odgovornost,” mu je resno dejal. “Osebno bom poskrbel, da boš naredil, kar je najbolje,” mu je še zabičal.

Hrvoje in Dino se bosta pogovorila

Hrvoje bo Dinu dejal, da se obnaša tako, kot se je nekoč obnašal njegov oče do njega. Tudi Dina in njegovo mamo je oče namreč zapustil. Šele tedaj bo Dino sprevidel, kam meri Hrvoje, dejal bo, da ni mislil tako. “Sploh nisem razmišljal,” bo priznal.

saška dino
Saška in Dino se pogovorita. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Vidim, da ti je srce povedalo, kaj je prava pot,” bo nato Hrvoje dejal Dinu. Dodal je, da ga ne bo silil, naj se s Saško poroči, od njega pa pričakuje, da bo otrok vedno vedel, da se lahko zanese nanj. “Obljubi mi, da ne bo niti za minuto pomislil, da njegovemu očetu ni mar zanj,” mu bo dejal Hrvoje.

Kaj bo storil Dino? Kako se bo odločil? Bo prevzel odgovornost?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte