ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Bo Nada povedala Jani, kaj je v ozadju njene zgodbe?

Nada je poskušala razdreti zvezo med Markom in Laro, ob tem pa je naletela na odpor svoje sestre. Bo razkrila, kaj se v resnici dogaja?

V seriji Skrito v raju je vse bolj napeto. Psihoterapevtka Nada poveže Markovo priznanje o nesreči z tragično nesrečo sestrinega moža Blaža. On je bil namreč tisti potapljač, ki je izgubil življenje zaradi Markove nepazljivosti.

nada skrito v raju
Kaj bo naredila Nada? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Jana bo na svojo sestro Nado zelo jezna. Dejala ji bo, da ne razume, zakaj je Lari natvezila laži o tem, da naj bi sama imela razmerje z Markom.

“Edina razlaga, ki mi pride na misel, zakaj si naredila tako podlo potezo je, da si tako obupno ljubosumna na Larino in Markovo srečo, ker tebi in Davidu pač ni uspelo,” bo jezna Jana. Nada bo molčala.

Jana pa bo nato od Nade zahtevala, da odide iz kampa.

Pogovorila se bo z Edvardom

Nada pa se bo kasneje pogovorila z Edvardom. Ta ji bo povedal, da je končno izvedel, zakaj se je Mark zadnja leta tako obnašal in da mu je Julija končno povedala za nesrečo. Nadi bo povedal tudi, da je bila Julija edina, ki je vedela za Markovo nesrečo. Povedala pa mu je tudi, da je bil žrtev nesreče Larin oče.

nada edvard
Nada in Edvard se bosta pogovorila. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kaj bosta storila Edvard in Nada?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte