četrtek, 25 julija, 2024

Skrito v raju: Bo Mark pobegnil v tujino ali bo odgovarjal za svoja dejanja?

Kako se bo razpletla serija Skrito v raju? Bo Mark prevzel odgovornost za svoja dejanja, ali bo pobegnil v tujino na zdravljenje?

Serija Skrito v raju, ki je med gledalci zelo priljubljena, se približuje koncu. Še nekaj delov je pred gledalci, zadnji, 75. del prve sezone bo na sporedu v ponedeljek, 20. maja. Takrat pa bodo gledalci dobili odgovore na vsa vprašanja.

mark edvard
Edvarda skrbi za Marka. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Bo Mark odšel v tujino?

Sedaj ni več dvoma, Mark je tisti, ki je povzročil nesrečo, v kateri je izgubil življenje Larin oče Blaž, ki se je potapljal. A Lara in  njena mati Jana tega še ne vesta.

Vedo pa vsi ostali. Najprej je vse niti povezala Nada, h kateri je Mark hodil na terapijo, nato je Julija, ki je ves čas vedela, kdo je oseba, ki jo je Mark po nesreči povozil z vodnim skuterjem, povedala vse še svojemu očetu Edvardu.

mark edvard
Bo Mark odšel v tujino? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ta je takoj ukrepal, odšel je po Marka v kamp Paradiso in ga odpeljal v Ljubljano. Lara je bila nad tem dejanjem zelo presenečena, ni vedela, kaj se dogaja.

V Ljubljani so Julija, Edvard in Nada naredili načrt, da bi bilo za Marka najbolje, da odide v tujino na terapijo k priznanemu terapevtu, ki mu lahko pomaga. Nada je sprožila vse postopke, da bi Mark čim prej odšel.

A Mark ni tako zelo prepričan, da želi v tujino. “Na policijo grem narediti samoprijavo,” bo dejal Edvardu, ko bo videl, da je podpisal, da se strinja z novo zdravstveno reformo.

“Dovolj imam tega, res. Dovolj imam tega, da bežim sam pred sabo in da ne prevzemam odgovornosti za to, kar sem naredil,” bo dejal Mark.

mark steiner
Bo Mark odšel na policijo? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ali bo res odšel na policijo in povedal, kaj se je zgodilo? Mu bosta Julija in Edvard to želela preprečiti?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte