četrtek, 25 julija, 2024

Se spomnite Mihaele iz šova Ljubezen po domače? To se z njo dogaja sedaj …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Mihaele Krajnc, ki je v šovu Ljubezen po domače poskušala najti ljubezen. Poglejte, kaj se dogaja z njo.

Mihaela Krajnc je v šov Ljubezen po domače vstopila skupaj s teto Metko, s katero se zelo dobro razumeta. Obe sta želeli najti ljubezen, a nobeni ni uspelo.

matej mihaela lpd
Mihaela in Matej v šovu Ljubezen po domače. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mihaela je imela med svojimi kandidati tudi Mateja Rokavca, med njima je sprva simpatija bila, a se je na veliko presenečenje gledalcev kmalu pokazalo, da je Matej našel srečo pri kandidatki Sentyji Tiyji Awbell, s katero sta skupaj še danes in imata tudi dve hčerki.

Mihaela pa je svojo ljubezen našla kmalu po koncu priljubljenega šova. Na družbenem omrežju Instagram je pokazala fotografijo svojega zaročenca Janeza, kasneje pa je razveselila še z lepo novico, da bosta postala starša.

Odkar je simpatična Korošica postala mamica, je minilo že leto dni. Na družbenem omrežju je razveselila z novo objavo, pokazala je, kako velik je že njen sinček Nikolaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mendy (Mihaela Krajnc) (@mendykrajnc)

“Hvala, da sem lahko tvoja mami že 1 leto. Vse najboljše moj mali škrat,” je pripisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je ponovno obudila nazaj svojo pričesko, pobarvala se je na modro.

Zadnji članki

Ne spreglejte