četrtek, 25 julija, 2024

Se spomnite Arijanne iz šova Sanjski moški? Ne boste verjeli, česa se je lotila sedaj

Arijanna je presenetila številne s podvigom, ki se ga je lotila.

Arijanna Sara di Palma je mnogim poznana iz romantičnega šova Sanjski moški. Nastopila je v drugi sezoni priljubljenega šova in se potegovala za srčno naklonjenost Blaža Kričeja Režka.

Blaž in Arijanna sta se takoj ujela, ugotovila, da imata zelo veliko skupnih točk. Oba sta imela rada šport in morje.

Gledalci so bili prepričani, da bo prav med njima preskočila iskrica, mnogi so menili, da sta zelo lep par in da pašeta skupaj. Nato pa je v šov vstopila Kristina Miler in vse se je spremenilo. Blaž je videl še samo Kristino, dejal je, da se je zaljubil na prvi pogled.

Nazadnje je Blaž odločal med Kristino in Arijanno, zadnjo vrtnico je podaril Kristini, ki jo je sprejela. Gledalci so bili prepričani, da se je rodila ljubezen, a je ta zelo hitro ugasnila.

Ko so ugasnile kamere, sta se zelo kmalu razšla tudi Blaž in Kristina ter prekinila vse stike. Po šovu je Blaž dejal, da je Arijanna edina, s katero je ostal v stikih in da sta prijatelja.

Arijanna navdušila s težkim podvigom

Arijanna se svojim številnim spletnim prijateljem občasno oglasi preko družbenih omrežij. Tokrat jih je navdušila s povsem drugačnimi fotografijami, kot so jih pri njej vajeni. Pokazala je, da je ni strah niti nekoliko bolj umazanih izzivov.

Blato v laseh, žulji na dlaneh in iskrica v očeh! Kdo bi si mislil, da se lahko toliko zabavaš ob premagovanju ovir?” je zapisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kakšnega izziva se je lotila. Videti je, da pri tem zares zelo uživa.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte