torek, 23 julija, 2024

Sabina Kogovšek o hčerkah razkrila to zanimivost, tudi vi boste presenečeni

Igralka Sabina Kogovšek, ki v seriji Skrito v raju igra Julijo Steiner je razkrila to zanimivost o svojih treh hčerkah. Presenečeni?

Znana slovenska igralka Sabina Kogovšek navdušuje tudi v zelo priljubljeni seriji Skrito v raju. Igra vlogo Julije Steiner in kljub temu, da je njen lik dokaj negativen, so gledalci nad njo navdušeni.

julija skrito v raju
Julija Steiner (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mnogi namreč menijo, da je Kogovškova odlična igralka in da se je v svoj lik zelo dobro vživela.

Za revijo Onaplus je razkrila, da takšnega vsesplošnega navdušenja nad serijo Skrito v raju ni pričakovala, je pa nekako vedela, da bo ta uspešna.

Ljudje radi gledajo dobre zgodbe. Zgodbe, ki so usodne, dramatične, napete, še posebej, če gre za slovensko serijo, zato je bila dobra gledanost zagotovo pričakovana. Vedeli smo, da delamo za televizijsko hišo s produkcijo na visokem nivoju in mnogoterimi izkušnjami s snemanjem dnevnih serij, kot je Skrito v raju. Da pa bo povzročila tako velik bum v smislu gledanosti, pri vseh profilih ljudi, v vseh starostnih skupinah in da bo takšno vsesplošno navdušenje, tega res nismo pričakovali,  jaz zagotovo ne,” je pojasnila za omenjeno revijo.

Dodala je, da je vesela in hvaležna, ker je njihovo delo, trud in iskrena kolektivna energija dosegla svoj namen, to je, da so gledalci serijo tako vzljubili in jo radi gledajo.

“Tudi sama sem takšna, da v vsako stvar, ki se je lotim, vložim maksimalen trud, ne glede na to, ali snemam literarne oddaje na radiu, sinhroniziram risanke, delam za televizijo ali v gledališču. To, da se potrudiš in daš od sebe svoj maksimum, se mi zdi edino smiselno, sicer nihče nima kaj prida od tega,” je pojasnila.

Serijo spremlja le srednja hči

Za omenjeno revijo pa je razkrila tudi, da jo redno v seriji spremlja le njena srednja hčerka.

Julija Steiner, igra jo Sabina Kogovšek. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Zanimivo se mi zdi, da me doživlja absolutno drugače. Včasih mi reče: “Mami, res si grozna v tej seriji!”,” je dejala Kogovškova za omenjeno revijo.

Igralka ima iz prejšnjega zakona z igralcem Jurijem Zrncem dve hčerki, Leni in Lolo. V razmerju z igralcem Jernejem Čampljo pa se je rodila še ena deklica, ki jo je par poimenoval Mina.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte