V oddaji Riba, raca, rak je kuhal chef Marko Pavčnik. Ste opazili spremembo?
V priljubljeni kuharski oddaji Riba, raca, rak je kuhal tudi chef Marko Pavčnik, ki je sicer lastnik kar dveh restavracij.

Marko je tudi lastnik Michelinove zvezdice, a pravi, da je še pomembnejše kot to, imeti zaupljivo ekipo, goste in uravnoteženo družinsko življenje.
V oddaji Riba, raca, rak je pojasnil, da sam zna ločiti med kariero in zasebnim življenjem. Zelo pomembno mu je, da je družina srečna.
V oddaji je bila sprememba
Mnogi gledalci so opazili, da je bilo tokrat v oddaji Riba, raca, rak nekaj drugače. Marko hrane ni naročil na dom, niti se ponjo ni odpravil v trgovino. Zavil je na bližnjo tržnico in kupil kvalitetne sestavine od lokalnih pridelovalcev.
Tudi sicer Marko najraje nakupuje na tržnici. »Tržnica je ena izmed mojih najljubših prostorov. Če se le da, vso zelenjavo vzamem tukaj,« je pojasnil Marko.
Na tržnici je za svoje goste kupil zelenjavo, tudi regrat in domače piškote. Ob tem je dejal, da dobro ve, da so ti izdelki »prva liga«.
Gozdna pojedina
Gostje se niso veliko zmotili, ko so dejali, da se Marko zagotovo potika po gozdu in nabira sestavine za večerjo.
»V tem trenutku ga vidim, kako si obuje škornje, se sprehodi res globoko v gozd in išče, kaj bo sedaj tako presenetljivega, da nihče od nas ne bo niti uganil, kaj je na krožniku,« je pred večerjo menila Tereza.
Marko je namreč znan po tem, da v svoje jedi vključuje sestavine iz gozda.
Že pri predjedi je navdušil
Marko je svoje goste navdušil že pri predjedi. Povedal je, kako je vključil sestavine iz gozda in večkrat požel glasne vzdihe.

»Tukaj zadaj je toliko enega znanja, da je noro,« je razkril chef Bine, ki je bil tako kot ostali gostje, zelo navdušen.
Marko je skozi celo večerjo imel gozdno nit, ki je navdušila tako goste, zagotovo pa tudi gledalce.