sreda, 24 julija, 2024

Razkrito: To čaka igralce iz serije Skrito v raju

Vas zanima, kako bodo igralci iz serije Skrito v raju preživljali letošnje poletje? Čaka jih tole …

Prva sezona priljubljene serije Skrito v raju je zaključena. Preko televizijskih zaslonov se je odvilo vseh 75 delov, zadnji del je prinesel nekaj odgovorov, pa tudi nova vprašanja. Ta bodo odgovore zagotovo dobila v drugi sezoni, ki prihaja že zelo kmalu.

skrito kevin frenk renato
V seriji Skrito v raju se ves čas dogaja … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na POP TV sicer točnega datuma, kdaj bodo začeli predvajati drugo sezono zelo gledane serije še nimajo, so pa razkrili, da bo tudi ta zajemala 75 delov.

Poletja se veselijo tudi igralci

Igralci priljubljene serije so na srečanju z oboževalci, ki se je pred kratkim odvilo v Ljubljani, odgovorili tudi na vprašanje, kako bodo preživljali poletne dni, bodo morda kampirali.

Jaz nisem ravno za kampiranje,” je povedal igralec Matino Antunović, ki je v seriji igral Dina. Dodal je, da ima raje vikendice. Da rad gre od prijatelja do prijatelja, važno mu je, da je na dopustu za štirimi zidovi. Ker prihaja iz Makarske, bo lahko celo poletje užival ob morju.

hrvoje dino
Dino in Hrvoje v seriji. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Aleš Valič prisega na avtodom

Drugačnega mnenja pa je igralec Aleš Valič, ki v seriji igra dr. Edvarda Steinerja. Ta je dejal, da se bo na oddih odpeljal z avtodomom, ne ve pa še, v kateri kamp se bosta z ženo odpeljala. Dodal je, da je klasičen kampist, “tisti razvoj od šotora do prikolice in avtodoma.”

Sabina Kogovšek je bila tabornica

Igralka Sabina Kogovšek, ki v seriji igra Julijo Steiner rada kampira tudi zasebno. Kot je razkrila, bo letošnje poletje najverjetneje preživljala v kampu. Razkrila je, da je tudi kot otrok z družino pogosto kampirala, največkrat so bili s šotorom. “Sama sem bila tabornica in se v tem okolju počutim zelo domače,” je priznala igralka.

julija steiner
Julija v seriji igra podlo igro. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte