torek, 23 julija, 2024

Presenečenje: Vrača se ta zelo priljubljena oddaja

S Planet TV prihaja novica, da se vrača nekoč zelo priljubljena in gledana oddaja. Tudi vi se boste razveselili …

Zagotovo se tudi vi še spomnite nekoč zelo priljubljene oddaje Moj dragi zmore, ki sta jo vodila televizijska voditeljica Nina Osenar in Miha Brajnik.

miha brajnik nina osenar
Nina Osenar in Miha Brajnik sta bila voditelja oddaje Moj dragi zmore. (foto: Planet TV)

Na Planet TV si želijo oddajo ponovno obuditi, zato iščejo pare, ki so pari tudi v zasebnem življenju. “Pomembno je namreč, kako dobro se partnerja poznata in koliko si zaupata. V šovu Moj dragi zmore so namreč ženske tiste, ki kockajo. Kockajo pa z zelo zanimivo valuto – s sposobnostmi svojih partnerjev,” pojasnjujejo na Planet TV.

Glavno vlogo imajo ženske

V oddaji Moj dragi zmore so glavne ženske. Štiri se bodo v oddaji borile za denarno nagrado. To pa v oddaji poteka tako, da sedijo za poker mizo in kockajo s sposobnostmi svojih moških. Prepričane so, da so njihovi moški močni in sposobni.

“Ženske stavijo na zanimive izzive, moški pa se po najboljših močeh potrudijo upravičiti stavo, kjer so na kocki (dobesedno) njihova samozavest, moč ali vzdržljivost,” opisujejo na Planet TV.

moj dragi zmore
Vrača se oddaja Moj dragi zmore. (foto: Planet TV)

Če se najdete v opisu, potem vas na Planet TV vabijo, da se s partnerjem prijavite in se potegujete za lepo denarno nagrado.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte