četrtek, 25 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Takšna navodila so pari dobili od strokovnjakov še pred začetkom eksperimenta

Pari se zaradi udeležbe v eksperimentu soočajo tudi s takšnimi stvarmi. Takšna navodila so jim dali strokovnjaki.

Z udeležbo v eksperimentu Poroka na prvi pogled so kandidati postali prepoznavni javnosti. Na družbenih omrežjih se o eksperimentu in o kandidatih pojavljajo številni komentarji, nekateri izmed njih so tudi negativni.

strokovnjaki poroka
Strokovnjaki na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Nanje pa so strokovnjaki, Špela Gornik, Sonja Javornik in Timotej Strnad, kandidate, ki v eksperimentu sodelujejo, pripravili.

“Na družbenih medijih je vedno polno negativnih komentarjev. Našim udeležencem smo že na začetku povedali, da je najbolje, da v času predvajanja oddaje sploh ne gledajo, kaj se piše. Jasno je, da so grde pripombe zelo boleče – ne samo za ljudi, ki do zdaj niso imeli nobenih izkušenj z javno prepoznavnostjo, ampak tudi za tiste, ki so v tem že leta,” je za Top24Novice pojasnila Sonja Javornik.

Mnogi negativni komentarji letijo na Ireno

“Razumem, da Irena ni vsem všeč. Tudi sama bi si želela, da bi bila bolj prijazna do Andreja. Ampak hkrati se zavedam, da je naš eksperiment ekstremna izkušnja, da v oddaji vidimo samo najbolj zanimive odlomke, ne čisto cele slike,” je dejala Javornikova in dodala, da ve, da se je Irena na stresne situacije odzvala tako, kot najbolje zna.

“Pač v času snemanja ni zmogla bolje. Namesto grozljivega žaljenja bi potrebovala še kak nasvet, vzpodbudo,” je pojasnila.

Želja po pisanju negativnih komentarjev

“Velikokrat sem se že spraševala, zakaj ljudje pišejo žaljive komentarje. jim to polepša dan? Meni ga polepša, če sem nase ponosna, ker sem naredila nekaj dobrega, komu rekla kaj lepega, ne pa, če sem zlobna! Vsi smo lahko slabi in žaljivi, da pa smo boljši, se moramo malo potruditi. Ampak dajmo – trudimo se in bodimo boljši. Ker bo tako vse boljše,” je dejala strokovnjakinja in dodala, da ne razume, zakaj se ljudje tako radi spravljajo na posameznike.

poroka na prvi pogled
Strokovnjakinja Sonja Javornik (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Ne razumem, zakaj se ljudje tako radi spravljajo na posameznike, ki niso ukradli milijonov iz državne blagajne, ki niso zaradi podkupnin poskrbeli, da bo imelo veliko podjetje še večje dobičke – čeprav na škodo ljudi, ki jih z onesnaževanjem zastrupljajo … Ob tisti ‘eliti’, ki živi razkošno na račun davkoplačevalcev, mi res ni jasno, zakaj bi sploh kdo prej pljuval neko mamo, ki se trudi delati na sebi, pa čeprav v tem ni tako uspešna, kot si misli,” je zaključila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte