ponedeljek, 15 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka iskrena drug do drugega

Bosta Rudi in Marjetka uspela graditi svoj odnos tudi izven eksperimenta? Bo ljubezen dovolj močna? To sta iskreno povedala …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled so si pari prebrali svojo zadnjo odločitev. Olga in Miha sta sklenila, da ostaneta prijatelja. Jerneja in Marko bosta poskušala nadaljevati s skupno potjo. Irena je Andreju prebrala svojo odločitev, nato pa je odvihrala. Rudi in Marjetka sta iskreno pogledala drug drugega v oči in nadaljevala pot izven eksperimenta kot par.

rudi marjetka
Rudi in Marjetka (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Jima bo uspelo?

Malo me je strah pred njim, izliti vsa ta moja čustva,” je Marjetka iskreno priznala produkciji, preden sta si prebrala odločitev. Dejala je, da bo povedala, kar čuti in da ne bo ničesar skrivala.

Ko sta se srečala, sta se objela in poljubila, Marjetka pa je rekla: “Jaz verjamem v naju.”

Marjetka je bila pred branjem nervozna, Rudi jo je miril. Nato je začela brati, svojo odločitev je začela z besedami, da danes prid njim stoji druga Marjetka, od tiste, ki je v eksperiment vstopila. “Nikoli si nisem mislila, da bom lahko spet ljubila, spet čutila metuljčke v trebuhu,” mu je prebrala in nadaljevala, da jo je naučil, kako ponovno zaupati, prisluhniti in razumeti.

Nadaljevala je, da jo je še vedno občasno strah, da bi jo zavrgel. “Skozi vse vzpone in padce, ki sva jih doživljala, si želim, da veš, kako zelo te spoštujem in cenim. Ne dvomim v naju, saj si me sprejel takšno, kot sem,” je brala Marjetka.

“Po eksperimentu si želim življenjskega potovanja s teboj,” mu je Marjetka iskreno prebrala in dodala, da si želi, da bi bil oče njenega otroka. Rudi je iskreno priznal, da ga je Marjetka s svojo odločitvijo zelo ganila.

rudi marjetka
Marjetka je prebrala svojo odločitev. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Par je eksperiment zapustil skupaj, pripravljen na novo potovanje. Pa jima bo uspelo?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte