torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Resnica o Andrejevih sporočilih Katji ni takšna, kot si mislite

Tudi vi boste presenečeni, ko boste prebrali, kaj se skriva za sporočili, ki naj bi jih Andrej pisal Katji …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled so pari vstopili še v zadnji teden skupnega eksperimenta, v katerem se učijo o odnosih.

irena andrej
Irena in Andrej imata ves čas težave … (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

V zadnjem tednu so jim ustvarjalci eksperimenta pripravili skupinsko druženje z igrami v resortu v naravi. tam pa so se začeli odvijati različni pogovori.

Med drugim sta na samo odšli Katja in Irena, Ireno je namreč zanimalo, kaj se dogaja med njo in Andrejem.

Irena bo dejala Katji, da opaža, da je zadnje dni Andrej zelo drugačen do nje, dejala bo, da je spremenil odnos in da že tako ni nobene komunikacije med njima “Opazila sem, da pozornost daje tebi,” ji je rekla Irena.

Katja pa ji je odgovorila, da ji Andrej piše na mesinger. “Se mi zdi, da mi hoče dati neko naklonjenost,” ji je rekla in dodala, da je o tem želela govoriti z njo, saj naj bi ji Andrej dejal, naj ne pove Ireni, da ji piše.

katja irena
Katja in Irena med pogovorom o Andreju. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Jaz želim, da se vidi, da Andrej igra dvojno igro. Da se pred vsemi ostalimi dela lepega. Ko je z mano, je popolnoma drugačen in sedaj že spet naklepa umazano igro,” je Katji resno rekla Irena.

Irena meni, da jo Andrej želi prikazati v slabši luči

Irena je nato produkciji rekla, da Andrej to dela zato, ker želi sebe prikazati v lepši luči. Kot je dodala, naj bi s tem njo želel prikazati v slabši luči, češ, da se ona ne trudi dovolj za njun zakon.

“Sedaj razumem prvo partnerico, ki ga je zastrupila, zakaj ga je zastrupila,” je Irena dejala produkciji.

Andrej se je odzval

Zanimalo nas je, kaj je Andrej pisal Katji in zakaj. Za Top24Novice je pojasnil: “Katji se nikoli ni pisalo, ampak je Miha, ko sva se vračala iz prostega vikenda, klical Katjo zaradi Trojanskih krofov, kakšnega želi imet. In v tistem sem jaz rekel, da ne rabi povedat Ireni v tem smislu, da bo presenečenje.”

irena poroka
Irena meni, da se Andrej neprimerno obnaša do nje. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Dodal je tudi, da so Katja, Olga in Irena skozi eksperiment postale zaveznice. “Na koncu so samo še delale zdraho, kjer je bilo mogoče in udrihale čez moške.”

Komentiral je tudi Irenino izjavo, da sedaj razume, zakaj ga je njegova partnerica zastrupila. “Kdor se poistoveti z osebo, ki človeku naredi ali želi narediti zlo, je tudi sam velik zlobnež,” nam je dejal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte