torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Kaj se v resnici dogaja med Katjo in Maticem?

Na dan prihajajo šokantne stvari o tem, kaj naj bi se dogajalo med Katjo in Maticem …

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, ki je bila predvajana na Planet TV včeraj, sta bila v središču pozornosti Katja in Matic.

matic katja
Matic in Katja sta se na večerji kregala. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Katja je ostalim povedala, da ji je Matic že takoj na začetku njune skupne poti v eksperimentu dejal, da ga zunaj čakata vsaj dve dekleti, kar jo je zelo zmotilo.

Na večerji je nato dejala, da je takrat dobila odpor do njega in da tega ne more več popraviti. Matic pa je odgovoril, da ona vedno najde nekaj, da prikaže njega v slabi luči.

Njun odnos je komentirala tudi strokovnjakinja

“Matic Katjo nenehno skuša prepričati v to, da je z njo nekaj narobe, da potrebuje strokovno pomoč. Ne znam si predstavljati, kako je to slišati vsak dan, vedno znova in vedno bolj razumem, zakaj se mu Katja tudi zapira,” je njun odnos pokomentirala strokovnjakinja Špela Gornik.

špela gornik
Strokovnjakinja Špela Gornik je spregovorila o Maticu. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Katja Matica ne želi v bližini

“Ko je ta moški ego pri njemu uničen, je on tak človek, ki si ga jaz ne želim niti v svoji bližini,” je Katja zaupala produkciji.

Med večerjo, ko sta odšla Matic in Katja na samo, ji je ves čas govoril, da potrebuje pomoč strokovnjaka, ker je očitno z njo nekaj močno narobe.

Katja se Matica boji

Med večerjo so se umaknili Katja, Olga, Irena in Rudi. Rudi je dejal, da ga zanima, kaj si mislijo o odnosu med Katjo in Maticem. Niso odobravali, da Matic Katjo ves čas ponižuje z besedami, da je z njo nekaj narobe.

Katja je ob tem povedala, da se Matic na večerji in p0red kamero na splošno zelo zadržuje. “On je za štirimi stenami kot vulkan. Meni že sedaj srce razbija, ker ne vem, kaj bo potem.”

katja poroka
Katja je priznala, da se Matica boji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Rudi jo je ob tem vprašal, če jo je strah, da bi ji Matic kaj naredil. Katja je pritrdila. “On zelo skriva določene stvari pred vami, pred kamerami,” je Katja zelo presenetila.

Ko sta bila po večerji spet sama v stanovanju, sta se poskušala pogovoriti, a neuspešno. Matic je trdil svoje, Katja svoje. A prihaja ceremonija. Morda jima bo tam uspelo zgladiti nesoglasja …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte