četrtek, 25 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Kaj se je v resnici dogajalo med Ireno in Andrejem, ko sta bila sama?

Kaj se je dogajalo v spalnici med Ireno in Andrejem? Kakšen je bil njun odnos za štirimi stenami?

V eksperimentu Poroka na prvi pogled sta veliko pozornosti s svojim odnosom vzbudila Irena in Andrej. Skozi celoten eksperiment je bilo njuno sobivanje zelo stresno.

irena andrej ceremonija
Andrej je želel eksperiemnt zapustiti, Irena ne. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Irena je že na poroki dejala, da Andrej ni njen tip moškega, kljub temu pa je v eksperimentu vztrajala do konca. Zakaj je iz tedna v teden ostajala, je bila mnogim uganka, po videnem pa nikakor ni dajala vtisa, da zato, da bi se česa naučila.

Kljub številnim besedam je ostala zaprta

Kljub temu, da je Irena poudarjala, da si želi v pogovoru globino, ki ji jo Andrej ne more dati, pa se je zdelo, da sama ostaja zaprta. Andrej je nekoč celo dejal, da veliko govori, a ne pove nič.

Irena je skozi eksperiment pogosto delovala zelo jezno, na trenutke tudi sovražno in nedostopno.

Kaj se je dogajalo med njo in Andrejem?

Strokovnjakinja Špela Gornik meni, da je to vprašanje, ki bo ostalo brez odgovora.

Irena je tekom oddaje kameram zaupala, da določenih stvari in izzivov ne bo delila z nami na kavču. Raje, kot da bi poiskala rešitev, ki bi delovala v dobro odnosa, se je odločila za strategijo nad katero se sedaj zgraža večina gledalcev; vključno z nami,” je dejala Gornikova.

strokovnjaki
Strokovnjaki so šele po eksperimentu videli celotno sliko. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Meni osebno se poraja veliko vprašanj/ eno izmed njih je, kdaj in kje v življenju se je naučila obnašati tako brezmejno. Kdo je zlorabil njene meje in od kje takšna nezaupljivost. Prav tako se mi porajajo vprašanja o tem, kaj se je dogajalo med njo in Andrejem pa kamere niso zaznale/ npr. v postelji. Spoštujem intimo med dvema posameznikoma, a hkrati se mi ob opazovanju njenega delovanja porajajo vprašanja, ki bodo ostala brez odgovorov, saj bi špekulacije naredile zgolj škodo. Zato ostanimo pri videnem/ poniževanja, verbalna agresija in poizkus kontrole nad partnerjem so rak in rana odnosov,” je zaključila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte