sreda, 24 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Irena dejala, da ji Andrej smrdi, ta se je sedaj javno odzval

Andrej ob Ireninih besedah, da smrdi, ni ostal tiho …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled so kandidati uživali v skupnem večeru. Imeli so ločeno večerno druženje in različne teme pogovora, za kar so poskrbeli tudi strokovnjaki z vprašanji.

irena poroka
Irena je priznala, da ji Andrej smrdi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Na vprašanje, ki ga je dobila Irena, kaj svojemu možu še ni upala povedati, je odgovorila, da to, da ji smrdi.

“Njemu nisem upala povedat, da mi smrdi. Meni on dejansko smrdi,” je dejala Irena in s svojim priznanjem kar nekoliko presenetila ostale ženske.

V nadaljevanju jim je pojasnila, da ji smrdi zato, ker kadi. “Meni to tako smrdi, da je zelo težko biti zraven in spati in ležati zraven osebe in to vonjati,” je pojasnila Irena.

Tudi ostale so se strinjale, da je to zelo neprijetna stvar. “Mora biti kar nerodna stvar, da ti partner smrdi,” je dejala Marjetka in dodala, da bi svojemu najbrž to povedala in mu predlagala, naj si umije zobe.

irena poroka
Irena na ženskem večeru (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Irena je produkciji nato pojasnila, zakaj Andreju ni povedala, da ji smrdi. “Pač, jaz sem oseba, ki pač noče druge prizadeti in na tej podlagi mu pač nočem dajati slabega občutka,” je pojasnila in dodala, da je Andrej ne glede na vse zelo v redu oseba. “Ampak, kakor gre rek: “Kar dobrega narediš, z zadnjico podreš.” – tak je pač Andrej,” je zaključila.

Andrej se je odzval

Po epizodi, v kateri je Irena priznala, da ji Andrej smrdi, so se preko družbenih omrežij oglasili številni gledalci. Nekateri so menili, da Irena nima prav, ker je to javno izpostavila.

“Poduhovljen človek ne bo neprestano iskal samo slabo in kritiziral; imel sam sebe za globokega, zvišanega človeka, zato ker bere knjige o duhovni rasti. Zame je globok človek tisti, ki išče v drugih ljudeh dobro, ki je prijazen in spoštljiv do drugih. Govoriti celi Sloveniji, da njen partner smrdi (ker smrdi po cigaretah), namesto bi mu to povedala na samem, se mi to zdi skrajno žaljivo, hudobno in nesramno. Že ko ga je prvič zagledala, je bila negativna. Včasih se sprašujem, ali jim ti strokovnjaki na tv sploh kaj pomagajo,” se je glasil eden izmed komentarjev.

ženski večer
Ostale ženske so sočustvovale z Ireno (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Med njimi pa se je oglasil tudi Andrej, ki je zapisal, da se z Ireno ne ukvarja več.

“Dragi moji, naj povem, da nisem užaljen, ker vem, da sem čist in urejen. Vem, da nekadilcem cigarete smrdijo, ampak, kako je to povedala ona, je res poden od podna. Drugače pa se vidi, da je konfliktna oseba, polna negative. Vsa čast, kdor jo bo imel, jaz mu plačam,” je zaključil svoj komentar Andrej.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte