četrtek, 25 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Drama zaradi Irene, med tema dvema bo zelo napeto

Zapletlo se je med Jernejo in Ireno. Jerneja je namreč brez ovinkarjenja želela izvedeti resnico, ki je drugačna od videnega …

Pari v eksperimentu Poroka na prvi pogled so še zadnjič sedli skupaj k večerji. Eksperiment se namreč počasi zaključuje, med pari pa je vse več napetosti.

irena poroka
Jerneja je Ireno naravnost vprašala o Andreju. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Najprej je Irena pred vsemi želela od Andreja določene odgovore v zvezi z njim in Katjo, nato pa je še Jerneja sklenila, da naravnost vpraša Ireno, zakaj je v eksperimentu. Jernejo je zanimalo, ali je do Andreja iskrena.

“Koliko si iskrena do njega? Kaj si misliš o njemu,” je Jerneja naravnost vprašala Ireno.

Jerneja je kasneje produkciji razkrila, da ji Irena ni oprostila, ker jo je pred časom naravnost vprašala, zakaj je v eksperimentu in ali je sploh iskrena do Andreja. Irena pa je produkciji dejala: “Glede na to, da je ona dva zakona razdrla, se sploh nima pravice vtikati v druge in se naj poglablja v svojega!”

Zapletlo se bo

Kot bo prikazano v nocojšnji oddaji Poroka na prvi pogled, pa se bo pri temu vprašanju nekoliko zapletlo. Irena nanj namreč ne bo odgovorila, namesto nje bo odgovorila Olga.

Jerneja bo Olgi prijazno dejala, da je zaželeno, da se ne vtika, da je postavila vprašanje Ireni.

jerneja olga
Napeto bo med Olgo in Jernejo … (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

“Meni ni bil všeč ton od Jerneje. Ona je spraševala v takem stilu, kakor bi bila ekspert, ampak ni,” bo Olga dejala produkciji. Jerneja pa bo dejala, da Olga že od samega začetka Ireni ščiti hrbet.

Kako se bo odvil pogovor med Ireno, Jernejo in Olgo izveste nocoj …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte