torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Andrej ima dovolj, sedaj je razkril resnico o Ireni

Andrej iz eksperimenta Poroka na prvi pogled je sklenil, da javno pove resnico o Ireni. Presenečeni?

V eksperimentu Poroka na prvi pogled letos sodelujeta tudi Irena in Andrej. Irena je že na poroki iskreno priznala, da Andrej ni njen tip moškega. Kljub temu je sklenila, da se potrudi in z njim vstopi v eksperiment.

irena andrej poroka
Irena in Andrej ne najdeta skupnega jezika. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Na začetku jima je kazalo dobro, kasneje pa se je pojavilo vse več težav. Andrej je Ireni pogosto dejal, naj ne razlaga na dolgo in široko, naj mu pove bistvo. Dejal ji je, da on ni pravi naslov za dolgovezenje.

Irena pa je na drugi strani želela z Andrejem imeti čim več globokih pogovorov. Poskušala je z njim razčlenjevati mnoge stvari, a je Andrej pogosto le zavijal z očmi.

Počilo na večerji

Na zadnji večerji parov je med njima dokončno počilo. Irena je še preden so sedli za mizo, ostale zapustila. Kasneje so gledalci lahko videli, da je bila vsa iz sebe. Jokala je, potolažiti jo je poskušala strokovnjakinja Špela Gornik.

irena poroka
Irena meni, da Andrej nima globine. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zakaj je prišlo do tako hudega izbruha, nam je takrat razložila strokovnjakinja Gornikova. “Ireni so se odprle stare rane, sprožilec je bil v sedanjem trenutku. Ljudje so se zbrali in ona je čutila, da so se obrnili proti njej,” je pojasnila strokovnjakinja in dodala, da je Irena padla v procese, v zelo močne emocije, za katere je potrebovala čas na samem.

Andrejevo mnenje

Za mnenje smo vprašali tudi Andreja. Na vprašanje, kako bi komentiral dogajanje tik pred večerjo in zakaj se ni potrudil, da bi razumel svojo ženo, je dejal, da ni pravi naslov.

“Ne da nisem hotel razumeti Irene, ampak ona je prinesla preveč travm in filozofiranja v oddajo. Jaz pa nisem pravi naslov za zdravljenje,” je razkril za Top24Novice.si.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte