četrtek, 25 julija, 2024

Pesem ptic trnovk: Tako sta danes videti glavna igralca

Zagotovo se tudi vi spomnite serije Pesem ptic trnovk. Vas zanima, kaj je danes z glavnima igralcema?

Serija Pesem ptic trnovk je bila nekoč ena izmed najbolj priljubljenih serij tudi pri nas. Številni gledalci so spremljali zgodbo duhovnika Ralpha in lepotice Meggie.

Gledalci so z zanimanjem spremljali njuno zgodbo, ki pa ima žal žalosten konec. Potem, ko je duhovnik Ralph izvedel na pogrebu, da je pokojni Dane njegov sin, umre tudi sam na Maggienih rokah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dado Pagani (@dadopagani)

Roman Pesem ptic trnovk je nastal izpod peresa avstralske pisateljice Colleen McCullough. Zgodba se dogaja na izmišljeni ovčji farmi v Avstraliji, vse se vrti okrog družine Cleary, zajema obdobje od leta 1915 do 1969.

Leta 1983 so po uspešnici posneli mini serijo v režiji Daryla Duka. Glavni vlogi sta odlično odigrala igralec Richard Chamberlain in Rachel Ward. Serija Pesem ptic trnovk je prejela kar štiri zlate globuse.

Naslov ima globok pomen

Naslov romana Pesem ptic trnovk nosi velik pomen, ki se nanaša tudi na ljubezensko zgodbo med Ralphom in Meggie. Navezuje se namreč na staro legendo o ptici, ki poje najslajše, a le enkrat v življenju. Ko zapusti gnezdo, išče trnov grm in se s prsmi nasadi na najdaljši trn, med umiranjem pa zapoje najlepšo pesem.

Kako živita glavna igralca danes?

Igralec Richard Chamberlain je letos dopolnil že 90 let. Je upokojen in živi na Hawajih. Med leti 1984 in 2010 je bil poročen z Martinom Rabbettom.

Igralka Rachel Ward je dopolnila 66 let, od leta 1983 je poročena z igralcem Brynom Brownom, s katerim imata skupaj tri otroke.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte