torek, 23 julija, 2024

Nekdanja tekmovalka MasterChefa pokazala nosečniški trebušček

Nekdanja tekmovalka kuharskega šova MasterChef je pokazala lepo zaobljen nosečniški trebušček.

Nekdanja tekmovalka kuharskega šova MasterChef, Alja Viryent, je svoje spletne prijatelje na Instagramu razveselila s fotografijo, na kateri se lepo vidi njen nosečniški trebušček.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alja Viryent (@aljaviryent)

“Moj trebušček raste, prav tako pa tudi moje srce. Komaj čakava, da te primeva v naročje,” je dopisala poleg fotografije.

Nekdanja tekmovalka MasterChefa je danes tudi uspešna podjetnica in oblikovalka modnih čevljev.

Za seboj ima grenko izkušnjo, kratek zakon in ločitev, a kmalu po njej je v njeno življenje posijalo sonce, spoznala je moškega, v katerega se je zaljubila.

“Življenje je polno naključij, o čemer sem se prepričala tudi sama. Po sodelovanju v šovu MasterChef Slovenija sem si želela, da bi poskusila delati v profesionalni kuhinji v kateri izmed boljših restavracij. To sem zaupala prijatelju, ki mi je rekel, da pozna dobrega kuharskega mojstra, in tako naju je z Benjaminom povezal. Bilo je ravno v času pred Tednom restavracij, ko jim je prav prišla kakšna dodatna delovna sila,” je razkrila pred časom za revijo Lady.

Za omenjeno revijo je pojasnila, da sta se z Benjaminom nato večkrat dobila na kavi in ugotovila, da ju povezuje veliko skupnih stvari.

Alja Viryent v šovu MasterChef. (foto: POP TV)

Njuno prijateljstvo je preraslo v ljubezen.

“Nekega dne me je povabil na večerjo oziroma predlagal, da jo skuhava skupaj. Imela sem malo treme, a sva se takoj ujela in dobro sodelovala. On je rekel nareži in pripravi to, jaz pomešaj tisto v posodi, da se ne zažge in podobno. Med nama se je razvila prav posebna energija,” je povedala Viryentova za omenjeno revijo.

Da bosta postala starša, je razkrila letos julija preko družbenih omrežij.

Zadnji članki

Ne spreglejte