torek, 23 julija, 2024

Na POP TV prihaja tuj resničnostni šov, v katerem nastopa tudi znani Slovenec

Na POP TV so sporočili, da že zelo kmalu prihaja zelo priljubljen in znan resničnostni šov. V njemu pa sodeluje ta znani Slovenec.

Na POP TV tudi v poletnih mesecih niso pozabili na svoje zveste gledalce. Pred nekaj dnevi so mnoge razveselili z novico, da prihaja že tretja sezona zelo priljubljene serije Botri.

serija botri
Ustvarjalci že snemajo 4. sezono serije Botri. (foto: Nova TV)

Ta se bo začela 17. junija ob 20. uri, ustvarjalci serije pa so že sporočili, da prihajajo s tretjo sezono tudi novi igralci in številni zapleti.

Ljubezen je na vasi

Medtem ko bodo hrvaški gledalci uživali v novi sezoni resničnostnega šova Ljubezen je na vasi, v kateri sodeluje tudi Sandi Hribernik, ki so ga slovenski gledalci že gledali v šovu Poroka na prvi pogled, pa na POP TV prihaja prejšnja sezona.

V sezoni, ki je bila posneta lani, nastopa tudi znani slovenski obraz Jože Mastnak.

jože mastnak
Jože Mastnak v šovu Ljubezen na vasi. (foto: RTL)

“To bo zame nova avantura. Iščem normalno ženo, ki bi me bila vredna in ki bi me podpirala,” je Mastnak povedal za hrvaški RTL.

Mastnak je že sodeloval v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, nato pa je sklenil, da srečo v ljubezni poskuša najti še v hrvaški različici šova. Ali mu je to uspelo, bodo gledalci videli to poletje.

Nova sezona resničnostnega šova Ljubezen na vasi na POP TV prihaja 27. junija, ob 21. 10 uri.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega

Zadnji članki

Ne spreglejte