ponedeljek, 15 julija, 2024

Matej Zemljič (Skrito v raju) presenetil z razkritjem. Tega zagotovo niste vedeli

Priljubljeni igralec, ki navdušuje v seriji Skrito v raju je s svojim priznanjem marsikoga zelo presenetil.

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi znani slovenski igralec Matej Zemljič. Igra vlogo Marka Steinerja, študenta medicine, ki se zaljubil v lepo Laro. Laro igra znana slovenska igralka Gaja Filač.

skrito v raju
Lara in Mark (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Igralski par pa tokrat ni prvič zaigral skupaj. Priljubljeni igralski par tokrat že tretjič igra zaljubljenca. Gledalci so ju takoj sprejeli, menijo, da lepo pašeta skupaj.

Da je igranje s Filačevo nekaj posebnega, je Zemljič razkril pred kratkim v posnetku, kjer so pokazali nekaj kadrov, ki so nastali izza kamere.

“V bistvu najraje igram z Gajo, čeprav mi je na nek način tudi najtežje,” je razkril v posnetku.

V nadaljevanju je razkril, da imata z igralko, ki igra Laro, velikokrat napade smeha. “In ti so kar pogosti. Ko pade koncentracija na snemanju, se pa začneva smejati in naju ne ustaviš …”

Zemljič je bil pred kratkim gostoval v podkastu za Metropolitan. Med drugim je razkril zanimivost o sebi, ki je mnogi niso vedeli.

matej zemljič podkast
Igralec Matej Zemljič je bil gost podkasta Metropolitan. (foto: posnetek zaslona/Youtube)

Povedal je, da je začel kavo piti na snemanjih, saj so ga v maski vedno vprašali, kakšno kavico mu pripravijo. Kljub temu pa je doma nima, pije namreč črni čaj.

Povedal je, da tudi, ko dobi obiske, pove, da nima kave, da ima le črni čaj. Ima ga v več okusih. “In potem so vsi navdušeni, ker imam res celo zbirko teh črnih čajev. To so vsi aromatizirani čaju, deset ali pa 15 jih je,” je pojasnil in dodal, da je že veliko ljudi navdušil nad čaji.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte