torek, 23 julija, 2024

Luka po MasterChefu navdušil: Sedaj se mu je zgodilo še to

Zmagovalec letošnjega šova MasterChef, Luka Pangos, je sporočil zelo lepo novico.

Pred kratkim smo dobili zmagovalca desete sezone šova MasterChef. To je postal Luka Pangos, ki je dejal, da si je zmago zaslužil.

luka pangos
Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos (foto: POP TV)

Dejansko sem zmagal 10. sezono MasterChef Slovenija. Jaz kar ne morem verjeti, ampak hkrati pa vem, da si zaslužim,” je po zmagi povedal Luka.

Dodal je, da si je uresničil sanje. “Jaz sem deset let gledal MasterChefa, nato sem se prijavil. Želel sem si zmagati, zdaj sem pa kar zmagal,” je dejal.

Uresničile so se mu še ene sanje

V intervjuju za 24ur.com pa je razkril, da so se mu uresničile še ene velike sanje. S partnerico Sarah sta namreč našla svojo sanjsko kmetijo.

sarah
Lukova partnerica Sarah in mati Karmen. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dejansko sem poleg zmage našel še svojo sanjsko kmetijo. In trenutno ne vem, kaj mi več pomeni. Kot je videti, se selim v Savinjsko dolino v okolico Laškega. Našla sva najino sanjsko posest, ki sedaj potrebuje še nekaj pridnih rok in malo ljubezni, da bo lahko zaživela. No, tudi nekaj dinarčkov še morava nabrati, saj je projekt precej obsežen. Komaj čakava, da zaženeva najin butični kmečki turizem in ustvariva okolje, da bodo lahko najini gostje uživali v vsem, kar posest ponuja, in prišli bližje v stik z naravo. Res želiva ustvariti okolje, kjer bodo pari in družine lahko uživali v naravnih danostih in se odmaknili od stresnega mestnega okolja in naredili malo pavze od vse digitalizacije,” je povedal za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte