ponedeljek, 15 julija, 2024

Kmetijo je zapustil David, Žan je postal finalist in izvedel pomembno novico

V dvoboju, ki je potekal v areni, je zmagal Žan, David pa se je moral posloviti …

V areni sta se za obstanek na posestvu in v igri Kmetija za 50 tisočakov pomerila prijatelja Žan in David. Ker je bil David drugi dvobojevalec, je izbiral vrstni red dvobojev. Izbral je spretnost, znanje in moč.

Tim Novak (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Saj si moški! Daj najprej moč ali pa vsaj drugo moč, da bomo tudi mi gledali in uživali,” je njegovo izbiro v izjavi produkciji komentiral Tim.

Zmagovalec postane finalist

Preden sta se David in Žan pomerila, je Natalija pojasnila, da bo poraženec odšel domov, zmagovalec pa bo postal finalist in ostali člani družine zanj ne bodo mogli glasovati, ko bodo dajali kamenčke za naslednji dvoboj.

“Ja, tega sem se najbolj bal,” je v izjavi produkciji dejal Tim in pojasnil, da bosta morala v naslednji dvoboj dva člana iz njegovega klana.

Zmagal je Žan

David in Žan sta se najprej pomerila v igri spretnosti, zmagal je Žan. Nato je bila na vrsti Pratika, prav tako je zmagal Žan in postal zmagovalec dvoboja.

Žan je zmagal. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ob tem je bil David seveda razočaran, a se je poslovil z dvignjeno glavo. Ostalim članom družine je dejal: “Takole bom povedal … Mislim, da ste, da smo vsi neke vrste zmagovalci. Glede na to, kaj smo preživeli na tem prekrasnem posestvu … Delali na soncu, delali na dežju, bili do spodnjic mokri …, se kregali, se smejali. Ne obupat, lahko ste ponosni, do kam ste prišli, glave gor. Verjetno vam ni ostalo prav veliko energije še, ampak, toliko vam jo pa je, da teh sedem, osem, devet dni do konca date še vse od sebe … Se bo splačalo!”

David se je poslovil in odšel domov, ostale tekmovalce pa čaka še nekaj zelo napornih dni.

Zadnji članki

Ne spreglejte