torek, 23 julija, 2024

Kmetija: Tretji super finalist je Žan

Pred superfinalom se je odvila še en dvoboj. Borila sta se Žan in Tim. Žan je postal tretji superfinalist, Tim je priznal, da mu zmago privošči.

Preden se je odvil še dvoboj med Timom in Žanom, je bil Tim zelo neučakan. “Danes je prišel ta dan, ki sem ga komaj čakal: z Žanom iti v areno!”

Borila sta se Tim in Žan. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tim je pred dvobojem dejal, da upa, da bo Žana raztrgal in da vsi že težko čakajo na ta dvoboj.

A Žan je bil spretnejši in hitrejši, zmagal je in postal tretji super finalist desete sezone šova Kmetija. Po dvoboju je Natalija najprej vprašala Tima, kako se počuti.

“Dobro je, saj si je Žan tudi zaslužil,” je dejal Tim in dodal: “Zdaj, ko sem izgubil, lahko priznam, da mogoče celo bolj kot jaz. Je bil v več bojih, delala sva enako, ampak, ja … Če gledamo boje in vse to, bil je pošten.”

Tim presenetil s priznanjem

Tim je izgubil. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Žan je zasluženo tretji super finalist,” je Tim iskreno dejal v izjavi produkciji in dodal: “Vsak teden sem ga želel vreči ven, pa vedno je prišel nazaj, tako da mu res privoščim zmago. Ampak, se mi pa zdi, da bo to še kar zahtevna arena tako za Žana kot za Alena in Nušo. Ampak se mi zdi, da na koncu koncev bo zmagovalec Žan.”

 

Zadnji članki

Ne spreglejte