četrtek, 25 julija, 2024

Kmetija: Nuša gre naravnost v superfinale, s tem pa je močno presenetila vse

V šovu Kmetija so porotniki sklenili, da naravnost v superfinale pošljejo Nušo. Ste opazili, kaj je storila po razglasitvi?

Po prihodu voditeljice Natalije na posestvo, so finalisti in porotniki sedli za mizo. Čas je bil, da glava porote, Franc, pove, koga so izbrali in ga poslali naravnost v superfinale.

Porotniki so izbrali Nušo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“V poroti smo se odločili, da gre naravnost v superfinale Nuša,” je povedal Franc. Nuša je bila zelo presenečena, svojih čustev ni mogla skrivati, zajokala je.

Nad njeno reakcijo je bila presenečena Natalija, Nuša je namreč tekom šova Kmetija vedno uspešno zadrževala svoja čustva in jih ni kazala pred drugimi. Tokrat pa je bilo očitno vsega preveč in izdale so jo solze.

“Nuša, potrebuješ trenutek, da prideš k sebi,” jo je vprašala Natalija, Nuša pa je iskreno odgovorila: “Da. Pač, solze sreče, vsega skupaj … Sem v šoku, ja. Bom rabila malo zadihat.”

Nuša je postala prva superfinalistka. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nuša je iskreno dejala, da ni pričakovala tega, pričakovala je drugačen razplet, nato je navedla imena. Mislila je, da bodo porotniki izbrali Alena ali Patricijo.

“V tem trenutku, ko Nuša joka, vidim, da smo naredili pravo odločitev in si je zaslužila to,” je v izjavi produkciji dejala Tamara in dodala, da jo za Alena ne skrbi, saj se bo dobro boril in na koncu tudi zmagal.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte