četrtek, 25 julija, 2024

Kmetija: Mateja prepričana, da bo Žana premagala v areni

Zakaj je tekmovalka letošnjega šova Kmetija tako prepričana v svojo zmago? To je sedaj razkrila sama …

Mateja je bila v šovu Kmetija najprej grešni kozel, a je v dvoboju s Timom izgubila in tako postala prva dvobojevalka. Nato je tekmovalcem dejala, da želi, da izberejo Žana za drugega dvobojevalca, prepričana je bila namreč, da ga lahko premaga in pošlje domov.

Tim in Mateja bosta glasovala za Žana. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Jaz vem, da lahko zmagam dvoboj, ker če greš s takimi pozitivnimi pa vse … na splošno v življenju lahko iz vsega potegneš ven samo najboljše,” je o svoji zmagi v dvoboju razlagala tudi novinarju Luki. A ta ni bil tako zelo prepričan, da bo Mateji res uspelo, če drugi dvobojevalec postane Žan.

Jaz mislim, da je ona sebe precenila v nebo. In se razglaša za nekaj, kar žal ni. In to bo jutri ena velika klofuta,” je Luka dejal v izjavi za produkcijo.

Mateja bo glasovala za Žana

Ko bo prišla Natalija, bo Mateja glasovala za Žana. “Kot sem že povedala, mi njegova energija že od samega začetka ni bila v redu. V bistvu lahko tako vpliva na določene ljudi, da jih zmanipulira, ampak zdaj sem ga prebrala, tako da moj kamenček gre Žanu!”

Za Žana bo glasoval tudi Tim, ki je bil drugi grešni kozel in si je z zmago priboril imuniteto. Nataliji bo dejal, da Žan podcenjuje ženske, Mateja je pa dovolj močna, da ga lahko premaga.

David in Žan ostajata zaveznika. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mateja je tudi v izjavi produkciji povedala, da bodo vsi glasovali za Žana, upa pa, da ne bo imel vpliva, da spremeni potek igre.

Bo Žan postal drugi dvobojevalec? Kdaj bo razkril, kakšno prednost ima in ali ga lahko ta prednost reši arene?

Zadnji članki

Ne spreglejte