torek, 23 julija, 2024

Kaj?! Nova slovenska oddaja na hitro umaknjena s sporeda (oglasila se je voditeljica)

Nova oddaja je bila na sporedu le nekaj mesecev, sedaj pa so se na hitro odločili, da jo umaknejo. Kaj je vzrok temu?

Na slovenski televiziji TV3 so pred tremi meseci začeli s predvajanjem nove oddaje Dober dan, Slovenija. Vodile so jo tri znane Slovenke: Ana Maria Mitič, Katarina Keček in Violeta Tomič.

Oddaja Dober dan, Slovenija je zaživela v sredini letošnjega februarja, voditeljice pa so obljubljale zanimive sogovornike. Pogovorna oddaja je bila na sporedu vsak torek, sredo in četrtek.

Kot že naslov nakazuje, se bo oddaja ukvarjala z življenjem v naši državi, z dogodki, ki barvajo naše dneve, ter zlasti z ljudmi, ki zaznamujejo naš čas Tako ali drugače,” so o oddaji zapisali na TV3 in dodali: “Ne dvomimo, da bo nova pogovorno informativna oddaja, namenjena vsem gledalcem, ki si na televiziji želijo kvalitetnih vsebin obogatila našo medijsko pokrajino.”

“Naš javni prostor je skrčen in dirigiran z različnih strani, želimo si sproščene in spoštljive debate o vsem, kar se dogaja v naši državi,” so oddajo napovedale vse tri voditeljice, ki naj bi bile “brez dlake na jeziku”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic)

Oddaja umaknjena

Gledalci, ki so redno spremljali oddajo Dober dan, Slovenija, pa so doživeli neprijetno presenečenje. Kot je na družbenem omrežju Instagram razkrila Mitičeva, je oddaja umaknjena.

Jutri ne bomo snemali. Oddaja “Dober dan, Slovenija” je končana. Ni drame, taka je to služba, ostanejo pa izkušnje, lekcije, spomini. Pa selfiji iz maske.
Hvala ekipi, in seveda kraljici lepotnega stola
,” je zapisala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte