torek, 23 julija, 2024

Jerneja in Marko razkrila pravi razlog, zakaj nista po eksperimentu ostala skupaj

Na zadnji večerji sta Jerneja in Marko razkrila, da sta se razšla. To je bil pravi razlog …

Zadnja večerja, ki so se jo udeležili vsi kandidati letošnjega eksperimenta Poroka na prvi pogled je razkrila, da je ljubezen med Jernejo in Markom ugasnila.

jerneja
Jerneja je razkrila, da z Markom ni šlo … (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Na zadnjo večerjo sta prišla vsak zase. Marko in Jerneja sta šla narazen, seveda pa je vse ostale zelo zanimalo, kaj se je med njima zgodilo in zakaj.

“Dejansko se nič nekaj takšnega konkretno ni zgodilo, niti nisva skregana,” je pojasnil Marko, ki je na zadnjo večerjo prišel prvi. Dodal je, da sta z Jernejo ostala v prijateljskih odnosih.

“Ampak, po šovu sva ugotovila, da določene stvari ne bodo šle skupaj,” je pojasnil zbranim kandidatom in dodal, da sta zato šla narazen.

Tudi Jerneja je rekla, da se veseli, da bo videla ponovno vse kandidate, vključno z Markom. Razkrila je, da sta ostala v prijateljskih odnosih in se zato veseli tudi, da bo videla njega.

Po eksperimentu so se pojavile ovire

Ko je na zadnjo večerjo prišla še Jerneja, je razložila prisotnim, zakaj z Markom nista več skupaj.

“Poskusila sva, ampak, ko smo zapustili eksperiment, se je tudi ta najina rdeča nit zaključila z eksperimentom. Ne vem, kar se mene tiče, sem ugotovila, da sva si veliko bolj različna, kakor sem mislila, da sva si,” je pojasnila Jerneja.

marko jerneja
Marko in Jerneja na zadnji večerji. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Jerneja je dodala, da ji ni žal, ker je z Markove strani dobila veliko nežnih plati, ki jih je v sebi spet prebudila in da tega nikakor ne obžaluje.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte