torek, 23 julija, 2024

FOTO: Poglejte, kateri ženini bodo letos nastopali v šovu Poroka na prvi pogled

Poglejte si, katerih šest ženinov se bo v letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled trudilo najti ljubezen …

Na Planet TV so najprej predstavili neveste, sedaj pa so razkrili še, katerih šest ženinov se bo od 4. marca dalje potegovalo za srčno naklonjenost svoje izbranke.

Predstavljamo vam ženine

Matic Korošec (foto: Planet TV)

35-letni Matic Korošec prihaja iz Ljubljane. Matic dela kot medicinski tehnik v UKC Ljubljana. Ima tudi licenco za osebnega trenerja. V preteklosti je imel tri resne zveze, zadnji dve leti pa je samski. “Moški od ženske potrebuje spoštovanje,” je njegovo prepričanje. Drži se vrednot, ki izhajajo iz športa: disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti. Zelo si želi, da bi kmalu postal očka.

Marko Milosavljević (foto: Planet TV)

29-letni Marko Milosavljević prihaja iz Bleda. Marko je vodja restavracije na Bledu. V Sloveniji živi pet let, sicer prihaja pa iz Srbije. Pred tem je dve leti živel na Cipru, kjer je delal kot kuhar v mehiški restavraciji. Živel je tudi v Švici. Rad ima vse, kar je povezano z motošportom. Njegova najdaljša zveza je trajala pet let. Želi si družine z najmanj tremi otroki.

Kristijan Bogar (foto: Planet TV)

37-letni Kristijan Bogar prihaja iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Kristijan prihaja iz Koroške. Že 18 let je redno zaposlen v istem podjetju. Njegova najdaljša zveza je bila deset let, ima dva otroka dvojčka, ki ju obožuje. Tudi sam ima brata dvojčka in še dve sestri. Veliko svojega prostega časa preživi v fitnesu. Všeč so mu aktivne ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in zdravo živijo. Je romantičen, rad preseneti in je najbolj srečen, ko koga osreči.

Rudi Mlakar (foto: Planet TV)

37-letni Rudi Mlakar prihaja iz Maribora. Rudi je bil rojen v Kopru, zdaj pa živi v Mariboru. Po poklicu je varilec, veliko pa dela tudi kot prostovoljec. Prosti čas najraje preživi v fitnesu. Njegova zadnja zveza je trajala 13 let, od tega je bil sedem let poročen. V zvezi sta mu najpomembnejša sklepanje kompromisov in komunikacija. Seks je zanj potreba, ljubljenje pa znak ljubezni.

Andrej Štelcer (foto: Planet TV)

47-letni Andrej Štelcer prihaja iz Maribora. Andrej dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. Bil je tudi vodja gradbenega podjetja in takrat je veliko potoval. Rad vozi štirikolesnik, kuha in pleše. Njegova najdaljša zveza je trajala sedem let, a nikoli ni bil poročen in nima otrok. Po naravi je iskren in neposreden. Ženski lahko ponudi vso svojo ljubezen, pozornost in spoštovanje.

Miha Plasaj (foto: Planet TV)

54-letni Miha Plasaj prihaja iz Ponikve. Miha prihaja iz Ponikve. Tam si je tudi zgradil hišo, v kateri trenutno živi sam. Nima otrok in nikoli ni bil poročen. Zase pravi, da je zvest, empatičen in čuječ moški, ki verjame v energije. Raje opazuje naravo, kot gleda v telefon. V prostem času obiskuje fitnes, zelo rad pleše in občasno dela tudi kot DJ. Imel je nekaj daljših zvez, a prizna, da ima z ženskami slabe izkušnje. Boji se osamljenosti, zato bi rad spoznal žensko, s katero bi zgradil iskren odnos.

Všečkajte našo Facebook stran Top24Novice.si, kjer boste našli veliko zanimivega in zabavnega. Kliknite tukaj.

Zadnji članki

Ne spreglejte