torek, 23 julija, 2024

Delovna akcija: Maji so se uresničile sanje

V zadnji oddaji Delovne akcije sta Maja in Irenca dobili nov domek, v katerem bosta veliko lažje zaživeli …

Končno sta tudi Maja in njena hčerka Irenca dočakali dan, ko sta prvič uzrli svojo prenovljeno hiško.

delovna akcija otroška soba
Irenca je dobila otroško sobo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja, ki v hiški živi sama s hčerko Irenco, ima za seboj težke življenjske preizkušnje. Najprej ji je umrla mati, nato je izgubila še brata in babico.

Njena edina želja je bila, da bi lahko z Irenco zaživeli v prenovljeni hiški, a ji zaradi pomanjkanja financ to nikakor ni uspelo uresničiti.

kopalnica
Nova kopalnica (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na pomoč je priskočila Delovna akcija, mojstri so tudi tokrat dali vse od sebe in ponovno presenetili s čudovito preobrazbo doma.

Nova streha

Maja je bila zelo presenečena, ko je uzrla svojo hiško. Takoj je videla, da so se mojstri zares zelo potrudili, prenovili tudi del strehe, kjer je zamakalo. Hiška pa je dobila tudi novo preobleko, lepo fasado, ki se ujema z naravo.

Maja in Irenca sta bili presenečeni tudi nad novimi članicami družine, dobili sta namreč deset kokošk. “Zelo sem presenečena, vedno sem govorila, da jih bom še imela,” je povedala Maja.

Notranjost je Majo navdušila

Maja in Irenca sta skupaj z Ano vstopili še v hiško in Maja je ostala popolnoma b rez besed. Navdušena je bila nad vsako sobo posebej. Delovna akcija ji je prenovila hodnik, Irenci naredila sobo, prenovila spalnico, kuhinjo, kopalnico, spalnico in dnevno sobo.

Zadnji članki

Ne spreglejte