torek, 23 julija, 2024

Delovna akcija: Bo POP TV snemal tudi osmo sezono?

Sedma sezona oddaje Delovna akcija se je zaključila. Pa bo POP TV snemal tudi osmo?

Gledalci so preteklo nedeljo lahko spremljali še zadnji del zelo priljubljene oddaje Delovna akcija. V zadnjem, devetem delu oddaje sta prenovljeno hiško dočakali še Maja in njena hčerka Irenca.

maja ana
Majo in Irenca v Delovni akciji. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mnogi gledalci so se ob ogledu zadnjih dveh oddaj, prenova hiške je bila namreč prikazana v dveh delih, strinjali, da si Maja in njena hčerka resnično zaslužita prenovo.

Mnogi so bili presenečeni nad tem, kako čista je bila hiška Maje, kljub temu, da je bila ta že zelo stara. Kljub temu, da je imela starejšo opremo, zelo staro kopalnico, je Maja vzdrževala red in čistočo.

“Moj najljubši trenutek … ko je mala Irenca čisto prvič zagledala morje,” je o sedmi sezoni dejala voditeljica Ana Praznik.

V oddaji Pop in pa je voditeljici Oti Širca Roš povedala tudi, kako se spoprijema z žalostnimi zgodbami družin, ki jih srečuje v Delovni akciji.

Vsako leto, iz sezone v sezone, sem boljša v tem. V prvi sezoni sem še mesece po snemanju za sabo nosila te zgodbe in imela kar težave s tem. Zdaj pa sem se naučila, kako v resnici predelati to in kako z distanco vse skupaj početi, a biti hkrati dovolj empatična in zavzeta. Si pa želim, da bi imela vsaka družina mojo stoodstotno pozornost,” je pojasnila.

Gledalce, ki radi spremljajo Delovno akcijo pa je razveselila z novico, da so prijave za novo, osmo sezono že odprte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Gledalce je spodbudila, naj prijavijo družino, če poznajo takšno, ki bi potrebovala njihovo pomoč.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte