torek, 23 julija, 2024

Botri: Igralka Ana Uršula Najev zapisala takšne čustvene besede o priljubljeni seriji

Hrvaška serija Botri je tako doma, kot tudi v Sloveniji požela velik uspeh. Ob zaključku snemanja serije, se je oglasila igralka Ana Uršula Najev in ganila s takšnimi besedami.

Igralka Ana Uršula Najev, ki v priljubljeni seriji Botri upodablja lik Lucije Luce Akrap, se je po zaključpnem delu snemanja serije Botri oglasila preko Instagrama s čustvenim zapisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

“Dve leti sta odleteli in na krilih nosili vreče spominov, smeha, objemov, dela, druženja, solz, prijateljstva in veliko, veliko ljubezni. Moji neponovljivi botri. Hvala vsem za vsak dan. Za 423 epizod, 14.000 prizorov in 250.000 izgovorjenih vrstic,” je zapisala.

“Vse te nasmejane oči so bile več kot dve leti ena velika družina in paviljon 16 je bil naš dom. Moje srce si pobarval z najlepšimi barvami. Hvala, hvala, hvala in največji bravo, moji najdražji botri,” je dodala Najeva poleg fotografije, na kateri je skupaj z igralci in ustvarjalci serije Botri.

Igralka o svoji zasebnosti govori le redko

Igralka, ki je doma in tudi v Sloveniji zelo priljubljena, pa zelo redko spregeovori o svojem zasebnem življenju. Za revijo Story pa je pred časom razkrila, s čim jo moški lahko hitro osvoji.

Serija Botri (foto: POP TV)

“O svojem ljubezenskem statusu ne govorim javno, lahko pa rečem, da sem zelo srečna in izpolnjena. Moški me lahko osvoji z eno stvarjo: spoštovanjem,” je dejala za omenjeno revijo in dodala, da glede izbire moškega nima določenega tipa, saj meni, da se ljubezen zgodi.

Zadnji članki

Ne spreglejte