Znani slovenski pevec je razkril skrivnost obilnega pridelka in debelega paradižnika.
Znani slovenski glasbenik Jan Knez, je sodeloval tudi v resničnostnemu šovu Kmetija. V resničnostni šov, ki je predvajan na POP TV je vstopil pred nekaj leti. Takrat mu je družbo delal srnjaček Miško, ki ga je rešil in vzgajal.

Gledalci so tudi zato še po šovu Kmetija radi spremljali Jana, da so videli, kako se imata s srnjačkom. Jan pa je pogosto na družbena omrežja objavljal tudi fotografije svojega obilnega pridelka.
Glasbenik zelo rad vrtnari, večkrat se je pohvalil z zares lepimi vrtninami, ki jih je sam pridelal.
Sedaj pa je razkril skrivnost
Sedaj pa je Jan sklenil, da s svojimi številnimi spletnimi prijatelji deli skrivnost. Pokazal jim je, zakaj njegov paradižnik vedno bujno obrodi, plodovi pa so debeli in sladki.
»Zelo pomembno za zdrav paradižnik. Ključ do uspeha je 100% vaš! Ko pričnejo plodovi, je zanj kalcij, tako pomemben, kot v vaši krvi železo,« je zapisal poleg fotografij, na katerih so jajčne lupine.
V posnetku pa je pokazal še postopek, kako uporabiti jajčne lupine za naravno gnojilo paradižnika.
Jajčne lupine
Jajčne lupine zberite, jih posušite, nato pa zdrobite. Na koncu jih še zmeljite v fin prah.
Okrog sadike paradižnika odstranite nekaj zemlje, nasujte žličko prahu jajčnih lupin in zasujte z zemljo.