sreda, 24 julija, 2024

Strokovnjak svetuje: Strah me je bolezni, strah me je najhujšega

Kako premagati strah pred boleznijo? Kako preprečiti, da bi nas ta strah popolnoma okupiral? Strokovnjak svetuje …

Vprašanje: Zadnje čase berem in poslušam o tem, kako mladi zbolevajo za rakom. Se mi zdi, da je te bolezni vse več in tega me je res zelo strah. Ob poplavi teh negativnih novic še sama kar naprej premišljujem, kaj, če imam raka? Kaj bo z mojimi otroci, če zbolim? Kako naj se rešim tega strahu pred boleznijo, smrtjo? Kako naj razmišljam bolj pozitivno? Hvala za vaš nasvet.

ženska razmišlja
Naj vas strah ne okupira. (foto: pixabay.com)

Odgovor:

Hvala za vaše vprašanje. Energijsko gledano, je rak nakopičena negativna energija, ki se je fizično manifestirala v našem telesu. Živimo v času, kjer je hiter tempo življenja, ogromno je stresa, prav tako pa je frekvenca v današnjem času hitrejša, kot pred leti in tudi zato se stvari hitreje manifestirajo. Dobre in slabe.

Ljudje hitreje dosežejo nek rezultat, zaslužijo denar, prav tako pa tudi hitreje zbolijo. Ključ je, da vzdržujemo našo energijo pozitivno. Energija je najbolj pomembna v našem življenju.

Naša energija je predvsem odvisna od naših misli, to pomeni, da je bistveno, da se naučimo usmerjati in kontrolirati naše misli. Kako lahko to dosežemo? Z vsakodnevnim branjem, ponavljanjem afirmacij, meditacijo ter različnimi tehnikami za spreminjanje naših prepričanj in razmišljanja.

Problem nastane, če je količina naše negativne energije prevelika in je ne moremo več sami obvladati. V takem primeru moramo poiskati pomoč, izkušenega energijskega coacha, ki nam pomaga najprej zajeziti to negativo in nas potem vodi, da se količina negativne energije začne zmanjševati in je na koncu več pozitivne energije.

Torej, če se želite znebiti strahu, ki je tudi samo negativna energija, najprej prenehajte brati in poslušati novice, pričnite se hraniti s pozitivnimi sporočili in to pozitivno energijo dnevno vzdrževati. Če pa je tega že preveč in je zverina (strah) prevelika, pa čim prej poiščite krotilca, da vam jo pomaga ukrotiti.

ženska v naravi
Razmišljajte pozitivno. (foto: pixabay.com)

Miran Peterman, Energijski Trener za Uspeh, Energijski medij

www.miranpeterman.com

Potrebujete nasvet? Pišite na elektronski naslov [email protected] in strokovnjak vam bo svetoval.

Zadnji članki

Ne spreglejte