ponedeljek, 15 julija, 2024

Zvezdana Mlakar ganila mnoge: “Hvala za vsako dobro besedo in podporo”

Znana slovenska igralka Zvezdana Mlakar je s svojim zapisom ganila mnoge …

Znana slovenska gledališka in filmska igralka Zvezdana Mlakar se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi preko družbenih omrežij.

Tokrat jih je nagovorila z besedami, s katerimi je razkrila, kaj si želi. “Želim si. Želim si, da bi se slišali in videli.

Da bi godrnjanje vsaj za en dan izginilo iz naših življenj in bi ta dan posvetili enostavni hvaležnosti in globokemu zavedanju, da se vse začne in konča pri nas.

Odkar vem zase moje srce utripa v razumevanju do vsega živega, ker vem, da je raniti drugega najlažje,” je začela s svojim zapisom.

Današnji časi so zahtevni, zato je pomembno “držati” prostor spoštovanju, ljubezni, iskrenosti, jasnosti, sočutju….

Hvala vsem, ki me spremljate na mojem potovanju, hvala za vsako dobro besedo in podporo, za vsako lepo misel in sprejemanje! Čudoviti ste in brez vas ne bi bila to kar sem,” je med drugim zapisala.

Tako kot vedno, je tudi tokrat njen zapis prejel številne komentarje. “Hvala vam ga. Zvezdana, vas spremljam, pa z gotovostjo lahko rečem, da sem se veliko naučila od vas. Hvala, ker ste in delite z nami,” se je glasil eden izmed njih.

igralka zvezdana
Igralka Zvezdana Mlakar (foto: Facebook/Zvezdana Mlakar)

Praznovala je rojstni dan

Je pa tokratni zapis bil namenjen njenemu rojstnemu dnevu. Mlakarjeva je namreč 5. maja praznovala svoj 64. rojstni dan. Številni njeni spletni prijatelji so to vedeli, zato so ji ob njenem osebnem prazniku zapisali nekaj lepih želja in ji čestitali.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte