ponedeljek, 15 julija, 2024

Znani slovenski režiser je izgubil mamo, a njegove besede so bile grenke …

Znani slovenski režiser je sporočil, da se je poslovila njegova mati, ki pa ga je zapustila, ko je imel komaj štiri leta.

Znani in priljubljeni slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je s svojimi spletnimi prijatelji in sledilci delil novico, da se je poslovila njegova mati.

Igrala je v dveh slovenskih filmih in nekaj bežnih let, več ali manj neuspešno, mojo mamo. Nato je šla v Hollywood. Danes je odpotovala za vedno …,” je zapisal na družbenem omrežju. Oglasili so se številni in mu izrekli sožalje.

Njegova mati je bila Hilda Anžlovar, kasneje se je preimenovala v Inge. Kot pišejo slovenski mediji, je bila nekdanja mis Slovenije, a so ji lento vzeli, ko se je razkrilo, da je poročena.

Kot piše portal Siol, je Anžlovar o svoji materi spregovoril v avtobiografskem dokumentarcu Selfie brez retuše. Dejal je, da je njegova mati odšla v ZDA, ko je imel štiri leta, njega pa pustila pri babici in očetu.

Povedal je, da sta bila vse življenje odtujena. Ponovno jo je videl, ko je bil star 10 let, takrat je prišla v Ljubljano, leta 2015 jo je obiskal v New Yorku.

Anžlovar je pred časom za javnost razkril, da se spopada s težko boleznijo, diagnosticirali so mu amiotrofično lateralno sklerozo (ALS).

Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,” je pred časom povedal za Žurnal24.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte