četrtek, 25 julija, 2024

Znana slovenska pevka objokana in z zelo žalostno novico sklenila, da razkrije pravo sliko o sebi

Priljubljena slovenska pevka je sklenila, da je čas, da pove vso resnico. To se dogaja z njo v zadnjih tednih …

Znana in priljubljena slovenska pevka Gaja Prestor, ki je pred kratkim izdala novo pesem Pepel, je tokrat svoje številne spletne sledilce in prijatelje močno presenetila.

Pevka Gaja Prestor (foto: Instagram zgodba/Gaja Prestor)

Preko Instagram zgodbe je najprej delila fotografijo, na kateri je objokana, zraven pa je pripisala: “Iskreno, večina mojih dni zadnje teden izgleda takole. Ne želim lagat in prikazovat samo blišča – ker to ni realno življenje.”

V nadaljevanju je pojasnila, da je za njo zelo težko obdobje in da se bo zagotovo še nekaj časa postavljala nazaj na prave tire.

“Ampak, želim deliti to, da tudi takšni momenti sestavljajo celoto. Borimo se vsak zase in si pomagamo, kakor le lahko,” je zapisala in dodala: “Sprejemanje je ključ do tega, da tudi slaba situacija postane pozitivna izkušnja.”

Prestavila je koncert

V nadaljevanju je preko kratkih posnetkov v Instagram zgodbi nagovorila svoje spletne prijatelje in sledilce in jim sporočila žalostno novico. Kljub temu, da je pripravljala svoj prvi samostojni koncert, je sklenila, da ga prestavi.

Koncert bi se moral zgoditi 14. februarja, a ga je Prestorjeva prestavila na jesen. “In kolikor mi je sedaj grozno to povedat, sem se zaradi svojega zdravja odločila, da prestavim koncert, ki bi moral biti na valentinovo.”

Gaja Prestor (foto: Instagram zgodba/Gaja Prestor)

Pojasnila je, da trenutno njeno telo in njena glava trenutno tega projekta nista sposobna uresničiti. Da je to sebi priznala, je bil zelo velik korak, je pojasnila v posnetku.

Sklenila je, da si bo v naslednjih nekaj mesecih vzela čas zase in končno poskušala nazaj okrepiti zdravje. Povedala je, da se že več kot pol leta ne počuti dobro.

Zadnji članki

Ne spreglejte